zondag 14 maart 2010

Het is weer zondag...

Hallo allemaal!

Ben al vanaf half 8 wakker, moest namelijk een luiertaart maken, omdat ik zo op kraamvisite ga bij een collegaatje :) Had gisteren na mijn post, nog heerlijk zitten freubelen en deze kaarten gemaakt:



Ik vond het Magnoliaatje zo lief! Die moest ik gewoon hebben :) Ingekleurd met markers. De achtergrond is ge-embossed met een embossingfolder van Cuttlebug (dank je wel Lilian!!!) en heb ik ge-inkt. Het lint komt van de Xenos en vond ik zo leuk erbij passen. Papier achter het afdrukje is van Basic Grey. Roosjes van Paper&Pictures en heb weer de Martha Stewart pons gebruikt.



Deze Sarah Kay stempel vond ik ook gisteren op de beurs. Mooi is ie he? Ik ben uiteindelijk niet zo heel blij met mijn kleurkeuze van de kaart, maar moest nog wat restjes verwerken en kon het lint nergens bij gebruiken. Roosjes komen van de Pipoos vandaan. Heb het afdrukje weer gekleurd met copics.



Deze stempel is ook al zo'n schatje van Motivet. Gisteren op de beurs gescoord. Ingekleurd met copics. Mijn oudere nestabillities weer eens gebruikt :) Ook weer de "Scalloped heart pons" en een lintje dat ik op de beurs had gekocht. De roosjes passen er precies bij en komen van de Pipoos.

Zo, ga ik nu eens mijn aankopen fotograferen voordat ik weg moet...
Trouwens, ook deze week ff geen AGLO challenge, dat haal ik niet, moet ook nog naar oma en dansles.

Veel liefs,
en bedankt voor de lieve reacties die bij mijn kaarten van gisteren zijn geschreven!

4 opmerkingen:

Krista zei

Wat een prachtige kaartjes Cheryl!!

m@deliefjuh zei

sjongen! goed bezig! leuk! misschien eens leuk om onderling wat afdrukjes te ruilen? want jij hebt weer hele andere stempels dan wat ik heb :) veel plezier op kraamvisite!

Milnie zei

super leuke kaartjes meis! ben benieuwd naar je inkopen na je avonturen gisteren op de beurs!

liefs

Anoniem zei

wat een supper leuke kaartjes!!

groetjes Rebecca