vrijdag 16 april 2010

Thinking of you....

Hoi hoi!

het is weer weekend! Dus heb ik weer tijd wat te maken. Volgende week trouwens weinig van mijn handen, want dan zit ik in Berlijn. We gaan met een grote groep scholieren en 10 docenten en samen met een collegaatje hebben we een groep van 19 meiden. Wordt vast leuk!

Over tot mijn kaart...
Het afdrukje is van Magnolia en ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Op haar haarbandje heb ik glitter gestrooid net als op haar vleugels en op de tekst "Thinking of you". Ik heb mijn nieuwe nestabilities gebruikt en de roosjes heb ik gemaakt met een bloemenpons (gelezen in het nieuwe Magnolia Ink Magazine). Ik heb mijn uitgestanste afdrukje met Distress inkt "Vintage Photo" behandeld. Echter ging ik per ongeluk over het afdrukje heen, dat ik het maar helemaal heb bewerkt met de Distress inkt. Ben er niet helemaal tevreden over, maar dacht dat het dan misschien wat ouder zou uitzien. De roze bloem is eigenlijk wit, maar heb deze met Glimmer Mist "Pink Bubblegum" bespoten. Stukjes lint met hartjes komt van de Xenos en het donker rode lint heb ik op de beurs gekocht.Papier is van Basic Grey en Color'Core. De brads weet ik helaas niet meer.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden, alle kritiek is welkom.

Liefs,

zondag 11 april 2010

Copic Colour Challenge # 59

Vandaag maar weer eens meedoen aan een challenge. Ik heb gekozen voor een fris en vrolijk kaartje, omdat het buiten alweer zo donker uitziet snik...De kleurencombo voor deze week ziet er als volgt uit bij Copic Colour Challenges:Ik heb helaas niet alle kleuren copics, maar dan heb ik de markers genomen die het dichtste bij lagen:

Hair: E57, E35, E11
Skin: E11, YR20, E00, E50
Dress: BG23, Y38, YR16, YR02

Papier is natuurlijk weer van Basic Grey en heb mijn Shapeabilities nog eens gebruikt achter het afdrukje van The Greeting Farm (kreeg ik gisteren binnen!).
Roosjes van een hobbyzaak in de buurt.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs,

Helaas, we liggen eruit...

... bij de challenge van The Greeting Farm zijn we helaas niet verder gekomen. Onze kaart kwam niet door ronde 3 heen, wat ik heel jammer vind aangezien de Krista's kaart echt wel mooi is!!!
Maar goed, we hebben besloten toch leuk mee te blijven doen aan de wedstrijd, maar dan voor de lol. Ik heb de opdracht voor deze week af, je kunt m bewonderen op het challengeblog van The Dutch Farm Girls.

Voor mijn eigen blog heb ik weer een kaart en een leuk doosje om te laten zien.Voor deze vrolijke voorjaarskaart heb ik gebruik gemaakt van de stempel "WS-Dahlia" Naja, heb de stempel zelf niet, maar heb een keer een afdrukje geruild met iemand. Vind het een hele vrolijke stempel :) Ingekleurd met Copic markers en het papier komt van Basic Grey (mijn lievelingslijn!!!). De bloemen heb ik ooit eens bij Pipoos gekocht, de roosjes komen van tja... dat ben ik ook vergeten... Lintje van de Xenos.Ook voor het doosje heb ik een afdrukje van The Greeting Farm gebruikt, maar ik kan de naam niet vinden. Ook weer ingekleurd met Copics. Een gehaakte bloem van mijn mams gebruikt, met hierin een roosje. Het doosje is gemaakt van color'core cardstock en in de binnenkant (sorry geen foto van!) zit een stukje doorzichtig plastic, zodat je er doorheen kunt kijken. Designpapier is van Basic Grey (tja...).

Volgende week zondag ga ik naar een scrapdag met mijn schoonmoeder, daar heb ik een hele waslijst aan foto's voor uit moeten zoeken, allemaal een ander formaat, vandaar dat het zo lang duurde voordat ik weer iets plaatste. Heb ook mijn speciale projectje voor die dag af, maar dat laat ik volgende week zondag (en anders de maandag erop) wel zien ;) Kan namelijk een prijs winnen hiermee :)

Bedankt voor het kijken!
Liefs,