maandag 11 augustus 2008

I got a award!

From my blogbuddy Riet, I've got this award! I'm very happy with it and she said that she nominated me because of my beautiful cards and because I visit her blog often.
Thanks dear Riet!!!


The rules are:

1. The winner can put the logo on her blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the girls or boys you’ve nominated.

I've nominated the following blogowners:

1. Renske

2. Karin

3. Krista

4. Bev

5. Claudia

6. Riet (because she always stops by and leaves a message!)

7. Ria

Sketch saturday # 11

Hello there!

This card I made for the sketch of Sketch Saturday.

Weer een weekje voorbij...

... pfff gaat dat snel, ik heb nu nog 2 weken vakantie en dan weer aan het werk. Vanmorgen en ook gisterenavond heb ik nog een heel stel kaarten gemaakt. Van alles wat.


Deze kaart met de kat heb ik voor mijn moeder gemaakt. Ze koopt altijd de zegels van AH voor mij en wil er dan niks voor terug hebben. Af en toe eens een kaartje vindt ze veel leuker :)


Dit papier past erg goed bij deze stempel van Magnolia. Ik hou van het combineren van kleurtjes al kan het soms ook totaal niet uitzien wat ik bij elkaar gooi, maar soms moet je toch wel een gokje wagen ;)


Deze Tilda vind ik echt zo snoezig, ik hoop dat ik m op de beurs tegenkom zaterdag.


2 kerstkaartjes, ja mensen je kunt niet vroeg genoeg beginnen! Ik heb er nu al best wat af en vind de blauwe hier beneden toch 1 van mijn favoriete kaarten die ik gemaakt heb voor de kerst.


Ik kreeg zaterdag 2 stempels van Rachelle Anne Miller binnen die ik had besteld. Het zijn clearstempels en helaas ben ik er helemaal niet tevreden mee. En dat terwijl ik ze ├╝ber-cute vind!!! De stempels plakten heel erg, niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant, waardoor ik tot 2 keer toe mijn papier kapotgetrokken heb. Daarnaast stempelden ze ook niet zo goed af, de stempel kwam maar voor de helft op het papier te staan terwijl ie genoeg inkt had...
Hoop dat ik ze nog kan ruilen want het zijn echt schatjes...

zondag 10 augustus 2008

Another nice blog candy

Hi there!

Claudia has a great blog candy again. Take a look on her blog and leave a message. Also you must look @ her great cards she made!

Wish you all the best with the blog candy!