vrijdag 18 juli 2008

Een weekje niet online...

... want ik ga op vakantie naar Dresden. Volgende week zaterdag ben ik weer terug, dus als ik even niet reageer dan weten jullie waarom ;)
-------------------------------------
I'm going to Dresden (East-Germany) for a week, so I will not be able to publish any cards for a week. Next saturday the 27th, I'm back again ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zonnige groetjes!
Cheryl


donderdag 17 juli 2008

Weer 2 nieuwe kaartjes

Tussen de drukte door, toch een moment gevonden om 2 kaartjes te maken. Een kerstkaartje en een algemene kaart. Bij de kaart met het boerinnetje heb ik weer gemaskerd, na 2 mislukte pogingen kwam een 3e goede poging. Papier zijn overwegend restjes die ik op moest maken van mezelf haha. Fijne avond nog!

woensdag 16 juli 2008

Flink geshopt

Hoi hoi,

vandaag naar Venlo geweest. De scrapwinkel die ik daar altijd bezoek, had een opruiming aangezien er nieuwe artikelen uit Amerika binnen gekomen waren. Aangezien er dus plaats moest komen in de winkel gingen ontzettend veel artikelen met korting eruit. Dus ik dacht: "Sla je slag haha". Weer errug veel gekocht, waaronder scrappapier en lintjes, brads en noem maar op.

Toen ik thuis kwam lag op mijn deurmat de prijs die ik had uitgezocht met het winnen van een kaartenwedstrijd. Tilda in Parijs heet ze en ik heb er gelijk een kaartje mee gemaakt.

Papier is voornamelijk van de Action, maar ik heb ook gelijk mijn nieuwe scrappapier gebruikt; Crate paper (Cowboy Collection - Bull Rider). Verder heb ik nog paper flowers gebruikt en brads.

Laat me weten wat je ervan vindt ;)

dinsdag 15 juli 2008

Weer een nieuwe kaart en wedstrijd gewonnen :)

Goedemorgen (nog net),

heb net een kaartje afgemaakt. Gewoon, niet voor een challenge. Had nog een aantal afdrukjes liggen en ik wilde ze toch maar eens gaan maken. Het papier is voornamelijk van Basic Grey al heb ik ook wat restjes van de Action papierblok gebruikt.Verder kreeg ik gisteren via de mail ook een leuk berichtje dat ik met mijn geboortekaartje (had ik laatst gemaakt voor een kaartenwedstrijd) een magnoliastempel heb gewonnen :) Helemaal trots natuurlijk hihi. Ik zal het kaartje hier beneden laten zien. Het kaartje bestaat uit 4 delen en op elk deel heb ik de levensfase laten terugkomen (bijv. eerst een zwangere vrouw en als laatste een kind). Het ontwerp is van Erica Everaers, maar ik heb ipv een verjaardagsslinger een geboorteslinger ervan gemaakt.maandag 14 juli 2008

En nog een paar kaartjes...

Deze kaartjes heb ik vandaag ook nog gemaakt. Een kaart voor vrienden van ons die samen gaan wonen en 1 geboortekaartje voor een jongetje, omdat ik vooral geboortekaartjes voor meisjes heb.


Dutch Dare - Card Challenge #5

Vandaag eindelijk weer eens toegekomen aan het maken van wat kaartjes. De eerste die ik wil laten zien is voor de Challenge van Dutch Dare - Card Challenges. De opdracht voor deze week:

USE ONE PIECE OF DESINGER PAPER ON YOUR CARD.

Ik heb voor mijn kaart het design papier van Basic Grey (Oh Baby Boy) gebruikt. Basic Grey is 1 van mijn lievelingslijnen. Het stuk design papier is wat slechter te zien, omdat ik het als achtergrond heb gebruikt. Om toch te kunnen bewijzen dat ik designpapier gebruikt heb, heb ik ook een foto van het papier toegevoegd. De andere stukjes papier zijn van de
Action en dat is geloof ik niet onder het mom van design papier, vandaar dat ik dat papier niet meegerekend heb. Ik vond het een leuke challenge om te maken.


Het is misschien wat slechter te zien, maar op het donkerblauwe karton heb ik het designpapier geplakt.

Today, I finally found some time to make cards again. The first card I wanted you to see is a card for the Dutch Dare – Card Challenges. This weeks challenge:

USE ONE PIECE OF DESINGER PAPER ON YOUR CARD.

The design paper I used is Basic Grey (Oh Baby Boy). Basic Grey is one of my favourite design papers. The design paper is not good to see, because I used it as a background paper. I made a picture of the design paper to proof that I’m not cheating LOL. It was a great challenge again!