zaterdag 13 maart 2010

Weer terug van de beurs...

Pff, wat was het vermoeiend zeg. Ik voelde me vanmorgen al niet echt optimaal, hoofdpijn en een opgezette keel... Maar goed, ik moest hoe dan ook naar de beurs hihi.
Heb ook weer het een en ander aangeschaft (laat ik morgen wel zien, is het nu te donker voor). Heb met de nieuwe materialen gelijk 2 kaarten gemaakt:Voor deze kaart heb ik een nieuwe stempel "Shy Hilda" gebruikt. Ik heb haar met copic markers ingekleurd. Verder een nieuwe Martha Stewart pons die ik al een tijdje zocht "Scalloped heart". En de nestabillities zijn ook nieuw "Labels seven". Lekker frisse kleurtjes :)Dit is een nieuwe stempel die ik me aangeschaft heb. Van "The Greeting Farm". Kei lief! Toen ik de stempel zag, dacht ik gelijk "HEBBEN"!. Ook hier weer de "Scalloped heart" gebruikt en een nieuw lintje.

Ben benieuwd wat jullie van mijn kaartjes vinden.

Liefs,

5 opmerkingen:

Lia zei

Wat een schattige kaartjes heb je weer gemaakt zeg!
Ben wel heel benieuwd wat je aalemaal aangeschaft hebt op de beur.
Morgen ga ik naar Hoeven in Belgie bij Chantal( ook een volger van mij en ik van haar uiteraard) naar een stampin-up workshop.
aar was een hele leuke aanbieding van ponsen met bijpassende stempels, dus daar heb ik ook nog wat geld voor gereserveerd..........

Lia zei

Wat een typefouten zeg in mijn vorige berichtje.Tja haastige spoed he........

Anneke zei

Hoi Cheryl!
Wat een lieve kaartjes!
Veel plezier met je aankopen, ben benieuwd wat je allemaal hebt gekocht ;)
Groetjes Anneke

m@deliefjuh zei

leuk man! je kaarten. en fijn dat je het lek hebt gehad. ben benieuwd naar je spulletjes!

Anoniem zei

heel mooie en lieve kaartjes !!

groetjes Rebecca