donderdag 31 juli 2008

Blog Candy bij Karin!

Karin heeft een blog candy lopen op haar blog. Haar oudste dochter wordt 6 jaar oud en daarvoor heeft ze de volgende challenge bedacht, waarmee je blog candy kunt winnen:

My oldest daughter Ruby is turning 6 in August. For the first time she's going to have a party.
And to make invitations, treatbaggs and a birthday card is always a last minute action.
Why wait untill the last minute when there are a lot of talented ladies who can help me with the most difficult part: Ideas.


Here's my challenge for you:
1 Make a card, or a treatbagg or a birthdayparty invitation and post it on your blog. (you get 1 entry)
(It also can be an old one posted earlier on your blog)
2 Make a post about my challenge/candy and tell everyone about it ( you get 1 entry)
3 Link me on your blogroll ( you get 1 entry)
If you complete all things you'll be getting 3 entries.
(If you don't have a blog, leave a comment and send me an
email (with or without a picture)

Neem dus snel een kijkje op haar blog (ook al vanwege haar mooie kaarten!) en doe mee! Meedoen kan nog tot 5 augustus!!!

dinsdag 29 juli 2008

Nieuwe kaartjes

Hier ben ik weer met een 2-tal kaarten. De tilda met de wijn heb ik gekregen van iemand van de magnolia-groep na mee te hebben gedaan aan een kaartenuitdaging. Met "boerin" Tilda ben ik wat betreft het haar niet zo tevreden, het werd wel errug zwart maar goed.

Hier zijn ze:


maandag 28 juli 2008

Dutch Dare - Card Challenges Challenge #7

En de opdracht luidt: Circle Card. Alhoewel het een bloemachtige kaart is geworden, vind ik dat het ook wel de vorm van een cirkel heeft, toch?

Het rode papier is gewoon dikker kleurpapier (was een restje) en het gestreepte papier is van Cosmo Cricket. Het oranje papier is wederom een restje en de Tilda (ook het gele) is ingekleurd met Copic Ciao Markers. Verder heb ik pareltjes van Joycraft gebruikt en de kleine bloemetjes zijn gestanst.


Copic Markers --> Ciao

Hoi, zoals jullie wel gezien hebben, heb ik de laatste 3 kaarten ingekleurd met Copic Markers en dan met de Ciao Markers van dit merk. Op de volgende (geweldige) blog staan heel veel tips voor beginners, maar ook voor gevorderden. De blog is wel in het Engels, maar het is heel duidelijk beschreven allemaal.

I like Markers --> de Ciao Markers


(Natuurlijk kun je ook op de blog zelf naar wat anders zoeken, ik heb nu de link aangegeven van de Ciao Markers)

Kaart 3 28-7

En dit vind ik ook een snoepje! Papier komt weer uit de restjesbak (moet ik ook nodig eens opmaken). Lintje van de Action. Bloemen van Prima Flowers en de tekststempel van Sirius. Tilda is ingekleurd met Copic Markers Ciao.Kaart 2 28-7
Edwin met een ballon. Achtergrondpapier is geloof ik van Basic Grey, maar dat weet ik niet meer zeker. Tekststempel van Sirius (Don't eat to much) en andere tekststempel (Best Wishes) Xenos. Knoopjes uit een zak van de scrapwinkel en ik heb Edwin ingekleurd met Copic Markers Ciao.Terug uit Dresden

Heb een heerlijke vakantie gehad in Dresden. Het weer was heel mooi en we hebben elke dag wel wat gedaan. Ik ga zometeen mijn foto's maar eens bekijken (had ik de tijd nog niet voor gehad).
Eerst wil ik nog wat kaarten laten zien. Heb ze vanmorgen gemaakt.


Deze Tilda is echt een van mijn favoriete magnolia-stempels. Papier is allemaal uit de restjesdoos. Stempel dus van Magnolia en een tekststempel van de Xenos. De bloemen van Prima Flowers en ik heb Tilda ingekleurd met Copic Markers Ciao.