zaterdag 13 maart 2010

Weer terug van de beurs...

Pff, wat was het vermoeiend zeg. Ik voelde me vanmorgen al niet echt optimaal, hoofdpijn en een opgezette keel... Maar goed, ik moest hoe dan ook naar de beurs hihi.
Heb ook weer het een en ander aangeschaft (laat ik morgen wel zien, is het nu te donker voor). Heb met de nieuwe materialen gelijk 2 kaarten gemaakt:Voor deze kaart heb ik een nieuwe stempel "Shy Hilda" gebruikt. Ik heb haar met copic markers ingekleurd. Verder een nieuwe Martha Stewart pons die ik al een tijdje zocht "Scalloped heart". En de nestabillities zijn ook nieuw "Labels seven". Lekker frisse kleurtjes :)Dit is een nieuwe stempel die ik me aangeschaft heb. Van "The Greeting Farm". Kei lief! Toen ik de stempel zag, dacht ik gelijk "HEBBEN"!. Ook hier weer de "Scalloped heart" gebruikt en een nieuw lintje.

Ben benieuwd wat jullie van mijn kaartjes vinden.

Liefs,

vrijdag 12 maart 2010

Sarah Kay kaart

Hoi hoi!

Jaja, ik ben er nog... Steeds nog druk met mijn werk. Ik werk namelijk op een middelbare school en heb vaak gewoon echt de fut/tijd niet om iets te maken :(... Zeker omdat ik nu ook nog een extra examenklas erbij heb genomen ivm ziekte van een collegaatje. Dat kost veel extra energie en ik val 's avonds gewoon op de bank in slaap (erg he :P) Maar het komt wel goed, al heb ik niet elke dag de tijd iets te maken.
Vandaag dus wel en ik had de kaart dinsdag al gemaakt.
Heb nog eens gebruik gemaakt van mij copics. Ik had namelijk een tijdje terug nieuw papier gekocht, speciaal voor copic markers. Het is enorm dun papier, nog dunner dan kopieƫrpapier en het kleurt zeer soepel. Heb mijn best gedaan, schaduw aan te brengen en het is niet echt makkelijk pfff...

Morgen met mijn mamsie naar de beurs :D Kan nu al niet meer wachten hihi :)

Liefs, bedankt voor het kijken!