vrijdag 1 mei 2009

Paar daagjes naar Zeeland

Goede morgen allemaal,

jullie zullen me tot maandag moeten missen, want ik vertrek over 2 uur naar Zeeland. Ik kom zondag terug, maar zal me maandag wel weer melden ;)

Good morning everyone!

Today I'm leaving for 3 days, because I'm going to Zeeland with my friends. At monday I will be on my blog again ;)

Hugs and kisses,

donderdag 30 april 2009

Nieuwe Lay Out

Hallo!

Vandaag weer een nieuwe Lay Out gemaakt van mezelf en mijn petekindje. Hier is ze nog erg klein, maar ik vond de foto's zo lief dat ik er iets mee aan moest!
Verder is de foto niet echt scherp, ik had de accu van mijn goede camera leeg, dus moest ik de andere camera nemen... Sorry daarvoor, ik hoop dat het toch nog goed te zien is.Groetjes!

maandag 27 april 2009

Blogcandy @ Debbie!

Wow, Debbie has a gorgeous blogcandy you can win! Just take a look @ her blog! She has 62,000 hits, congrats Debbie!

This is her blog candy:Set A (36) Copic Ciao Markers (I got this set because it's a good starter and includes skin shades) Nestabilities (5) Sets: Labels 2, Labels 3, Labels 4, Classic heart and Scalloped Classic heart.
Martha Stewart Floral Lace border punch.
Miss Anya Stamp set by The Greeting Farm.
2 6x6" pads of the latest releases from Basic Grey Lime Rickey and Wisteria.
100 Flowers.
20 x 1 metre lengths of assorted ribbons
25 Flower Buttons.


Isn't it great or what??!!

Thanks Debbie for the chance to win this blog candy!!!

Hugs Cheryl

Nieuwe kaarten voor de maandag

Heb nog 3 kaarten gemaakt. Mijn moeder belde namelijk op, dat mijn neef een zoontje had gekregen, dus ben maar gelijk aan de slag gegaan om voor haar een kaart te maken zodat ze die kan opsturen. Verder nog een babykaart gemaakt (vrij eenvoudig) en een voorjaarskaart.De kaart voor het zoontje van mijn neef (zie hierboven). Gemaakt n.a.v. een patroon uit de laatste Cards Only. Ik heb gebruik gemaakt van designpapier van Basic Grey en cardstock van ColorCore. Verder tekststickers gebruikt (gaan die ook nog eens op)
Deze vind ik zelf vrij eenvoudig. Ik had het eendje een keer in een goodie bag zitten en wist er niets mee te doen. Dus heb ik er een voorjaarskaartje mee gemaakt. De tekststempel staat aan de binnenkant van de kaart.En dit is de laatste babykaart voor vandaag. Vrij eenvoudig gemaakt.

Bedankt voor het kijken!
xxx Cheryl

zondag 26 april 2009

Geschenkverpakkingen

Speciaal voor babygeschenkjes zoals bijv. sokjes. Ik ben weer terug van Berlijn en wilde gelijk aan de slag :)
Heb beide verpakkingen met colorcore cardstock gemaakt. Het tasje was wel een hele uitdaging, want het wilde niet echt vast blijven zitten allemaal. Heb op het tasje ook mijn nieuwe nestabilitie gebruikt zoals jullie kunnen zien.
Het doosje heb ik voorzien van 2 magneetjes, zodat het dichtklikt als je het cadeautje erin hebt gestopt.Bedankt weer voor het kijken!

Knuffel Cheryl!