dinsdag 16 maart 2010

"Hugs" Magnoliakaart

Op Hobbyjournaal vroeg iemand naar mijn stempel van Tilda met de viool. Die is helaas niet te koop, want die kreeg je alleen op de Eventdag. Nu was mijn idee met haar afdrukjes te ruilen en gisteren kreeg ik de mijne binnen (dank je wel Alexandra!). Echt schatjes! Heb alvast een kaart met 1 van de afdrukjes gemaakt en ben heel tevreden met het resultaat:
Heb een rode basiskaart gepakt en hierop een stuk wit cardstock met een vel dessignpapier van "Basic Grey".
Weet niet of het goed te zien is, maar heb het dessignpapier op het witte cardstock genaaid met mijn naaimachine! Aangezien mijn moeder een nieuwe gekocht had, mocht ik die van haar hebben :D.
Het afdrukje is van Magnolia en ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Ik heb het haarbandje met Flowersoft bewerkt en vind het erg leuk geworden!
Het afdrukje en achterliggend stuk dessignpapier heb ik met de "Labels one" gestanst.
En mijn mams heeft de mooie bloemen gehaakt voor me :) Heb er 2 op elkaar gemaakt met een roosje er tussenin. En een sterrenspeld. De stempel "Hugs" komt uit een set en heb ik ook met een nestabilitie gestanst.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden :)

Liefs,

2 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

haha grappig ik heb mijn moeder ook al aan het haken gezet. ik schaam me diep, ik ben nog niet aan stempelen toegekomen... mijn sochter is nog steeds ziekjes. en de andere dochter van 3 jaar is ook niet helemaal fit!! sorry!! ik vind het echt heel vervelend. maar ik krijg al zo weinig nachtrust met mijn ziek meisje :S ik beloof je hoor. ze komen er echt aan!

chantal zei

wat een supermooie kaart. Het is een dromerige engelenkaart. Mooie kleuren.
liefs Chantal