donderdag 29 oktober 2009

Merry X mas

Goede middag!

Weer een kerstkaartje dat ik ga showen, ik vind de kleur blauw zo mooi, maar dat is vast niet te zien he :P.
Papier: Color Core cardstock / My Mind's Eye
Rub-on letters: Making Memory's
Lint: Xenos

Owwwwww, net kwam de postbode.....!!!! Ik hoorde een doffe klap, viel de nieuwe Cards Only (nummer 10) op de mat!!! Dus ik ga nu lekker lezen :)
Daarnaast ook mijn bestelling bij Scrapbookdepot, ik was namelijk op zoek naar het Magnolia Ink Magazine en overal waar ik keek, was het al uitverkocht. Totdat ik gisteren keek en bij Scrapbookdepot hadden ze het!!! Vandaag toen ik keek, was het weer uitverkocht... Maar ik had het dus gisteren rond 13.30 uur besteld en dat kwam dus ook net binnen vallen, dus dubbel zoveel leesplezier voor me :)

Liefs,

woensdag 28 oktober 2009

Nieuwe stempel

Hallo en een goede middag!

We zitten alweer op de helft van de week en op de een of andere manier, vind ik dat nooit echt fijn. Betekent dat ik weer met mijn hoofd bij de schoolzaken hang, terwijl ik niet eens zoveel meer hoef, behalve van een klas leesverslagen nakijken... Och ja, lekker zeuren helpt wel eens ;).

Gisteren lekker wezen shoppen dus en behalve enorm veel alfabetletters (ja een tic van me, net als lint), heb ik ook zo'n lieve stempel gevonden van Marianne Design :). En daar heb ik net een kaartje mee gemaakt.

Papier: My Mind's Eye "Merry Dots"
Copics: E35, E11, E57 / YG11, YG13 / 100 / B41, B45
Ponsen: Martha Stewart "Drippy goo" en een onbekend merk sneewster
Rhinestones: Kruidvat
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,

dinsdag 27 oktober 2009

Blgcandy bij Nicole

Hallo!

Laatste berichtje voor vandaag. Bij Nicole kun je namelijk een hele mooie candy winnen. Eén van de dingen die je moest doen, is foto's van je hobbyhokje showen. Nou, hier zijn ze dan:
Liefs,

En de laatste 2 herfst lay-outs
Spreekt voor zich, denk ik zo :)

Liefs,

Herfst Lay- out

Hoi allemaal!

Ben er weer eens, heb eerst nog deze week alle schooldingen afgehandeld en nu kan ik rustig aan mijn lay-outs werken.
Ben vandaag met Loek naar het ziekenhuis geweest, hij heeft een liesbreuk en moet hieraan geopereerd worden. Wanneer het kan is nog niet duidelijk (binnen 2 a 6 weken) en hij kreeg het een en ander uitgelegd. Vervolgens zijn we fijn naar Venlo geweest om te shoppen. Heb 3 spijkerbroeken gescoord, 3 truitjes, nieuwe schoenen en ook wat knutselspullen van mijn favo scrapwinkel.

Thuis gekomen gelijk maar aan de slag. Dus ik fijn wat foto's uitgezocht van vorige week toen we in het bos zijn gaan wandelen. Ik wil ze op mijn fotoprinter uitprinten, is de inkt op.... Dus heb het maar op onze nieuwe kleurenprinter geprint op luxe papier en vervolgens op correspondentiekaarten van de Hema geplakt, zodat ze wat steviger waren. Is dan wel niet hetzelfde, maar ik ben wel tevreden.

Hier is mijn eerste "herfst Lay-out" voor vandaag: (sorry voor de beroerde foto, want mijn "goede" camera was leeg...)Liefs,