zaterdag 26 december 2009

Fijne kerst!

Beetje laat, maar ik hoop dat iedereen een fijne 1e kerstdag gehad heeft? Ik wel, ben ook weer overladen met mooie kerstcadeautjes.
Vrijdagavond hebben mijn vriend en ik thuis al een beetje kerst gevierd. We hebben heerlijk gegeten, toen cadeautjes uitgepakt en vervolgens zijn we naar de nachtmis geweest (Loek moest meespelen met de harmonie).
Nou wat heb ik gekregen: nieuw pak Color'core papier (Elements), ponsset van Martha Stewart: Rings, 2 nieuwe kleuren Glimmer mist (een bruine en een blauwe, sorry weet de namen ff niet), een stempelapplicator van Tim Holtz (voor mijn Distress inkt) en nog wat andere kleine hebbedingetjes en gisteren bij mijn ouders nog wat knipvellen, stickers en andere spulletjes om te scrappen. Ben dus heel erg verwend!!!

Nou, over tot mijn kaart die ik gisteravond nog gemaakt heb:
Papier is van Color'Core, Magnolia en een correspondentie kaartje. De kaart is gmaakt van Canson papier.
Afdrukjes allebei van Magnolia en ingekleurd met Copic Markers.
Heb gebruikt gemaakt van mijn nieuwe ponsset "Rings" en van mijn inkt applicator op het aardbeienafdrukje.
Roosjes komen van Paper&Pictures.

Een hele fijne 2e kerstdag!

Liefs,

woensdag 23 december 2009

Sneak Peak --- AGLO # 5

Hallo allemaal!

Ik was vanmorgen aan het struinen op Youtube en ben altijd op zoek naar nieuwe dingetjes. Ik kwam dit filmpje tegen en wilde het met jullie delen:Ik vond het echt een heel handig filmpje en heb geprobeerd het na te maken voor op mijn AGLO #5. Alleen heb ik niet zo'n fijn papier ervoor gebruikt, dus ik moet het nogmaals proberen ;) Het papier is namelijk te dik en liet zich niet zo goed vouwen...

Ik ben helemaal WEG van Glimmer Mist en er is zoveel mee te doen. Ik hoop dan ook dat er nog meer leuke dingen op youtube verschijnen LOL.

Hier is mijn variant voor op mijn AGLO #5. Kunnen jullie gelijk de kleur van de LO zien hihi.Zal straks een nieuwe kaart plaatsen!

Liefs,

maandag 21 december 2009

Kan het niet laten...

Mijn laatste kerstkaart voorlopig voor het jaar 2009. Ik heb het nu ff gehad haha, ik heb voor bijna iedereen die me een kaart gestuurd heeft een eigen gemaakte kaart gemaakt. Mochten er nu nog kaarten binnen komen, krijgen zij een gekochte kaart, want ik wil nu weer eens aan iets anders werken.

Echter deze kaart heb ik niet verstuurd, ik vond het zo mooi (al zeg ik het zelf), dat ik het niet over mijn hart verkreeg, de kaart te versturen...Stempel is van Magnolia. Papier is van Canson (kaart) en van Magnolia en het rode restje weet ik even niet meer...Lint komt van de Ikea (jaaaa, ook daar vind je wel eens wat, is eigenlijk voor kerstcadeautjes bedoeld...).
Ingekleurd met Distress inkt op aquarelpapier.

Liefs,

zondag 20 december 2009

AGLO #4 Sunday Challenge

Zo, hier ben ik weer met een nieuwe AGLO. Het is een kerstLO geworden. Behalve het lintje/slinger dat ik er omheen heb gemaakt (en niet blijft plakken) ben ik er wel tevreden over.Helaas is de foto niet zo geweldig, aangezien het licht in mijn hobbykamer niet geweldig was... Ik heb gebruik gemaakt van 2 AG kaarten, aangezien de babytjes uit dezelfde serie kwamen. De bloemetjes zijn normaal wit, maar heb ik met mijn Glimmer Mist "Silver" gespoten. Ik vond ze eerst mislukt, aangezien ze enorm nat waren, ik had namelijk te dichtbij gespoten en hierdoor zag je het wit niet meer. Maar op deze LO komen ze wel tot hun recht.De brads zijn van de Kruidvat en hebben ze ook in engel- en kerstmanvariant. Maar ik vind de sneeuwvlokken het leukste. De borders onder de kaarten zijn met mijn MS pons gemaakt. En de roosjes komen van Paper&Pictures.

Door de slechte foto, lijkt het enorm scheef, maar dat valt reuze mee in het echt ;)

Ben ben benieuwd wat jullie ervan vinden, volgende week zal ik eens kijken of ik een nieuwjaars LO kan maken, beloven kan ik niks LOL.

Liefs,