woensdag 2 juli 2008

Pretty Pressings Blog Candy!

And it's a great one!! On the Blof of Claudia of Pretty Pressings, there's a Blog Candy. She almost has 170.000 (!!!!) hits on her blog! So it's time for a party :) Take a look at her blog for her Blog Candy or her great cards!

Kaartje 02-07-2008

Op de magnoliagroep loopt op het moment een uitdaging. Je maakt een mooie magnoliakaart met een thema (ik heb beterschap genomen), je mag er niet in schrijven. Je stuurt de kaart op naar degene die het organiseert en de 3 mooiste krijgen een prijs. De organisatrice houdt de kaarten zelf om ze te versturen. Ik vind het een leuke challenge, dus ik doe mee :) En ach, als ik niks win, heeft iig. dadelijk iemand mijn kaart in bezit ;-).


dinsdag 1 juli 2008

1e bericht voor deze maand

Hallo, vandaag is het weer een nieuwe maand met nieuwe stempels :) Ik heb vandaag 3 nieuwe stempels binnengekregen en ik ben er heel blij mee. Verder ook nog EZ mount foam gekocht voor 4 stempels die ik tot nu toe op een stuk hout had geplakt. Was echter geen succes uhum dus maar gauw overgeheveld naar de foam en het werkt perfect! Ben trouwens gelijk met 2 nieuwe stempels aan de slag gegaan als is de achtergrond stempel te groot voor mijn blok, ik heb die van mijn moeder geleend, maar zelfs die is te klein, dus behalve dat ik een paar bloemetjes heb afgesneden is het wel gelukt hoor ;) Heb voor de eerste keer gemaskerd (wel 4 pogingen moeten doen eerst) en ik ben wel tevreden met het resultaat.C ya! Thanks for looking!zondag 29 juni 2008

Friday Sketchers #8

En hier mijn bijdrage voor Friday Sketchers. Aan de hand van een sketch moest je een kaart maken. De sketch beviel me erg goed en dit heb ik ervan gemaakt.
-----------------------------------------
And here is my entry for Friday Sketchers. There was already a sketch and you had to make a card with it. I really liked the sketch and this is what I made of it.

Gebruikte materialen: Papier: basic grey & Action. Bloemen: Prima Flowers. Stempel: Magnolia en een tekststempel van de Xenos en de swirls van Autumn Leaves.Challenge #3: Dutch Dare-Card Challenges

Hier is ie dan de kaart voor het thema van Dutch Dare-Card Challenges:

"USE 3 BUTTONS AND 3 RIBBONS ON YOUR CARD."

Ik had gisteren al een kaart klaar, die ik wilde gebruiken voor zowel Dutch Dare als ook Tilda & Co. , maar dat was vanuit Tilda & Co. niet mogelijk helaas. Dus vandaar deze nieuwe kaart.

-----------------------------------------------------------
Here it is! The card for the theme of Dutch Dare-Card Challenges:

"USE 3 BUTTONS AND 3 RIBBONS ON YOUR CARD."

Yesterday I already had a card which I wanted to use for Dutch Dare and Tilda & Co., but @ Tilda & Co. it was not allowed to use the same card for another Challenge.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gebruikte materialen: Papier: Action. Stempel: Penny Black. Ribbon: Action & van een scrapwinkel. Buttons: uit een zakje.