zaterdag 3 juli 2010

DT kaart voor Annette's Creafarm

Hoi hoi!

De nieuwe uitdaging bij Annette's Creafarm is weer aan te vragen. Dit keer is het de uitdaging die Maranda heeft gemaakt. Heel leuk om te maken, maar zeker leuk om cadeau te doen! Het is namelijk een cadeaukaart en hier is mijn versie:
Het papier is van Basic Grey (Nook and Pantry) en het cardstock komt van Annette's Creafarm vandaan. Lint had ik nog liggen. Cupcake stempels zijn van Basic Grey en echt heel leuk om te gebruiken, want je moet de cupcake zelf nog in elkaar zetten.

Nou, doe dus allemaal mee en vraag deze leuke uitdaging van Maranda aan bij Annette!

Liefs,

donderdag 1 juli 2010

Wat leuk :)

Lees ik net op House of Sketches, dat mijn kaart heeft gewonnen met de 30e challenge van dit blog! Hartstikke leuk om te lezen.
Ik mag nu een keer Gast DT member zijn :)

Liefs,

dinsdag 29 juni 2010

Wedding Collection 2010

Nou hier komen ze dan, mijn eerste trouwkaartjes met mijn nieuwe stempels. Ik ben zo enthousiast over mijn eigen kleurgebruik wat betreft de distress inkt, normaal gesproken ben ik niet zo enthousiast over mijn eigen inkleuren... Helaas zijn de foto's aan de slechte kant, gezien het ontbreken van daglicht. Maar ik heb dus alle afdrukjes met distress inkt ingekleurd. Verder heb ik kleine details voorzien van glitter met de at you spica pen, die ik van Annette's Creafarm heb. Geweldige pen voor details!
Papier is allemaal van Basic Grey (hoe kan het ook anders). Verder heb ik mijn Martha Stewart ponsen nog eens gebruikt. En roosjes en pareltjes :)

Ben natuurlijk benieuwd naar jullie reacties, ook als het jullie niet bevalt! Tips zijn altijd welkom :)

Liefs,

Joepie, ze zijn er!

Hoi hoi!

Net kwam de postbode langs en ik vloog onderhand naar de deur haha :P Ik had namelijk afgelopen zondag Magnoliastempels besteld van de Wedding Collection 2010. Ik bestel nooit de hele kit, maar wacht totdat ik ze ergens kan bestellen. Wel als het een speciale reden heeft en dat heb ik wel, ik ben namelijk bijna 11 kg kwijt :) Vind ik een cadeautje waard, niet dan? Had mezelf het doel gesteld, dat als ik de 10 kg gehaald had, ik me de nieuwe stempels mocht bestellen :D
Ben er nog lang niet, want ik moet er toch zeker nog 10 kg vanaf... Maar dat gaat wel lukken! Maar goed, ik heb dus 4 lieve stempels besteld bij Hobbycompleet de Duif:


Zijn het geen lieverdjes :)? Kan niet wachten ermee aan de slag te gaan (wat ik zometeen ook ga doen haha)

Liefs,

zondag 27 juni 2010

Geslaagd

Hoi!

We kregen als DT members van Annette's Creafarm een digistamp van Jolanda, om hiermee een kaartje te maken. Ik heb deze kaart gemaakt:Ik heb de digistamp ingekleurd met Copic markers. Het cardstock "Avacado" heb ik door de cuttlebug gehaald met een embossingfolder die helemaal bij het thema past.
Verder heb ik van Marianne design papier gebruikt, voor achter de digistamp.
De bloem heb ik zelf gemaakt en het lint komt van Annette's Creafarm. Net als de rest van de materialen.

Liefs,

HoS #30

Weer een kaartje gemaakt vandaag met een afdrukje van Sarah Kay. Deze kaart doet mee voor de challenge van HoS met een leuke sketch weer.Het afdrukje heb ik ingekleurd met distressinkt. Het papier komt van Annette's Creafarm (cardstock "Avacado" en designpapier van Marianne design). Het lint heb ik ooit eens op een beurs gekocht.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden :)

Liefs,

Verjaardagskaart voor Lia

Hoi hoi!

vandaag laat ik een kaart zien, die Lia eigenlijk had moeten krijgen. Ik zeg ook extra "eigenlijk" omdat ze 'm niet gekregen heeft. Blijkbaar is er iets mis gegaan met het versturen (of de postbode wilde ook een kaartje hebben). Ik vind het heel vervelend, want deze kaart deed mee aan haar verjaardagscandy... Ik vond 'm zelf erg leuk, maar ja daar heb je nu weinig aan. Ik heb haar inmiddels een nieuwe gestuurd, die ik nog even niet laat zien. Maar kan wel de verdwenen kaart laten zien. Het is een secret message kaart:

Dus Lia, er komt een nieuwe aan, en al is ie naar mijn mening niet zo spectaculair als de eerste, hij is met plezier gemaakt voor jou :)

Liefs,