donderdag 17 juni 2010

Nieuwe DT kaart

Hoi allemaal!

weer een nieuwe DT kaart voor Annette's Creafarm. Materialen komen ook weer bij haar uit de webwinkel (de stempel niet).Ik blijf Tilda met haar lammetje echt een schatje vinden. Komt vast omdat ik schapen zo leuk vind. Heb vroeger mijn hele kamer vol gehad met schapenspullen (knuffels, posters, mokken enz.). Terwijl klasgenootjes de Backstreet Boys hadden ophangen, had ik schapen aan de muur LOL.

Ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,

woensdag 16 juni 2010

Nieuwe uitdaging bij Annette!

Goede morgen!

Er is weer een nieuwe uitdaging bij Annette's Creafarm. Dit keer is het thema: WK.
De opdracht luidt als volgt:

Vanwege het WK virus in ons land wordt de nieuwe uitdaging een WK kaart of lay-out.
Maak dus een jongens- of mannenkaart die gek zijn op het WK en gebruik in ieder geval de kleur oranje. Je moet natuurlijk wel iets gebruiken wat met voetbal te maken heeft. Voor de rest ben je vrij in het materiaal of je ontwerp. Succes allemaal. Ben je te vreden met je kunstwerk? Maak een duidelijke foto en mail dit dan naar info@annettescreafarm.com voor 30 juni. Op 1 juli zal ik de winnaar bekend maken. Alle designers gaan weer stemmen op de mooiste creatie en de winnaar ontvangt van mij een mini scrappakket.


Dus doe mee! Ik ben ook al aan de slag gegaan voor het DT. Hier is mijn bijdrage voor het WK:Dit keer geen kaart, maar een lay-out. En zoals jullie zien alleen maar dames, wuppies en een beesie haha. De vrouwen kunnen ook heel fanatiek zijn ;) Ik ben degene met het Bondscoach t-shirt aan ;)
Ik heb allerlei materialen uit de winkel van Annette's Creafarm gebruikt, zoals het cardstock, lint, brads, at you spica pen.

Ben benieuwd naar jullie creaties! Steun Oranje, maar waag vooral een kansje :)

Liefs,

maandag 14 juni 2010

Explosion Box

Hoi hoi!

Tussen het nakijken, voorbereiden en proefwerk maken door, zag ik tijd, om wat te gaan knutselen. Naast de Candy kaart voor Lia, heb ik me ook gewaagd aan de Explosion Box. Ik heb 'm al vaker langs zien komen, maar nooit zag ik een beschrijving en toen kwam ik er eentje op youtube tegen. En niet eens moeilijk om te maken. Alleen het versieren vergt de nodige tijd. Dus toen Nederland moest spelen, heb ik het werk ff stil gezet, om de wedstrijd te gaan kijken. Gek he? Normaal gesproken kijk ik nooit naar voetbal, maar het WK en het EK zijn toch wel mooi om te zien en ik snap zelfs de buitenspel regel haha! Mag ook wel met een broer, die tot voor kort altijd gevoetbald heeft hihi.

Maar goed, hier komt mijn versie van de Explosion Box. Naja, een gedeelte dan, want het zijn anders wel erg veel foto's...Heb 'm een beetje rustig gehouden, wat de kleuren betreft. Weet nog niet voor wie de box wordt, maar ik kan er vast iemand blij mee maken :)

Bedankt voor het kijken en ik hoor graag jullie commentaar!
Liefs,