donderdag 9 juli 2009

Crissy's huge blogcandy!

Just have a look at Chrissy's blog! She has a GREAT blogcandy! You can win some High Hopes-stamps and paper and a lot of other great things!
She has a great blog and she makes wonderfull things!Just take a look a grab a chance to win!

Good luck!

Hugs

Best Buds/Bugs

Pff al weer een week geen kaartje geplaatst. Een drukke en vermoeiende week moet ik wel zeggen...
Ik heb namelijk een allergie tegen de processierups kwam ik afgelopen weekend achter... We hadden een afsluitend feest op de school waar ik werk en als onderdeel een GPS tocht. Hartstikke leuk! En 's avonds nog een lekker BBQ.
Thuisgekomen (+/- 23.00 uur) had ik mijn benen compleet onder de bulten zitten! Ik werd gek van de jeuk en kon de hele nacht geen oog dichtdoen!
Zaterdag werd het ook al niet minder, dus heb ik de huisartsenpost maar opgebeld. Wss een muggenbeetallergie, zeiden ze me daar. Ik moest hooikoortstabletten gaan slikken. Zo gezegd zo gedaan, en ook maar wat jeukstillende zalfjes gehaald.
Echter minder werd het niet, het leek juist alleen maar erger te worden. En ook zaterdagnacht en zondagnacht geen oog dichtgedaan. Maandag gelijk naar de dokter. Daar konden ze me niet zeggen wat ik had, of het was van de processierups of een contactallergie... Ik had iig wel een allergie!
Ik kreeg een zalf met een hormoon erin voorgeschreven en allergietabletten.

Nu... 6 dagen na het "gebeuren" gaat het al een stuk beter met me, maar ik voel me misselijk (1 van de bijwerkingen van de pillen). Mijn benen zijn iig niet meer paars.
Nu het weer wat achteruit gaat, kan ik het wel beter uithouden!

Naja, zal wel goedkomen, ga ik nu door naar mijn kaartje voor vandaag:Heb Tilda ingekleurd met distressinkt nav een artikel in Cards Only 8. Heb haar geprobeerd zo in te kleuren als in de workshop en het is op een aantal punten na, aardig gelukt :P Wist ff niet meer hoe je precies de distress inkt moest gebruiken...

xxx