maandag 11 januari 2010

House of Sketches DT Call

Hoihoi!

Hier is mijn bijdrage voor de DT Call van House of Sketches. Ik zou het echt een enorme eer vinden om gevraagd te worden als designer. Ik heb jammer genoeg nog niet eerder meegedaan aan hun sketches, vanwege tijdgebrek. Ga er nu zeker meer mee doen! Ook als ik geen DT lid word.

Dit was de sketch:


En dit is mijn kaart:


Duimen jullie met me mee?

Liefs,

zondag 10 januari 2010

En nog een digiscrap!

Zo, dit is dan de laatste post voor vanavond, want morgen moet ik weer vroeg op.
Ik ben vorige week met Loek naar het ijssculpturenfestival geweest en op de terugweg naar huis nog even in Roermond in de stad geweest en de kerk daar lag zo mooi in het licht, dat ik er wel een foto van MOEST maken. Dit heb ik ervan gescrapt:Liefs,

Digiscrap

Heb nog even zitten digiscrappen. Is toch zó leuk om te doen!Liefs,

AGLO #7 Sunday Challenge

Hallo! Pff, wat een week zeg. Had het erg druk op mijn werk en daarnaast nog een heleboel bestellingen van kaarten die ik moest verwerken. Dus vandaar de hele week niks nieuws, maar aangezien ik deze AGLO al afhad, kan ik die tenminste wel laten zien :)
Lief he? Die ballerina's! Heb hem helemaal roze/paars gemaakt. Voor de border een MS pons gebruikt en ook weer mijn Glimmer Mist voor de roosjes en voor de achtergrond. Ik ben echt helemaal weg van Glimmer Mist, had ik dat al gezegd :P.
De swirls komen van de Xenos, die hadden ze ook in andere kleuren. Ook de vogel komt er vandaan. Het lint is van de markt.

Liefs,