zaterdag 26 juni 2010

Happy Birthday to you!

Hoi hoi!

Met dit lekkere weer, zit ik binnen om kaarten te maken. Ik kan dan ook niet zo goed tegen de felle zon en ben dan liever binnen, lekker koel.
Ik heb net een kaartje gemaakt voor een goede vriendin. Ze is vandaag jarig en wordt 25 jaar :) (Gefeliciteerd Ankie!!!)dus daar hoort een leuke kaart bij. De stempels heb ik gisteren bij Marjaco hobby gekocht en ik vind ze zo lief! Heb gisteren daar een workshop gevolgd en dan blijft er altijd van alles aan mijn vingers plakken :)

Kan ik tevens ook melden, dat Marleen me voor haar Designteam gevraagd heeft en ik heb "ja" gezegd, want vind het ontzettend leuk om te doen :). Vrijdag 30 juli geef ik een workshop bij haar in de winkel. Was wel ff wennen, de opdracht die ik kreeg, want het is totaal iets anders als ik gewend ben, maar heb al 2 voorbeelden af en met de 3e ga ik komende week nog aan de slag. Hopelijk geven er genoeg mensen zich op, het is namelijk rond de zomervakantie, dus dan zijn veel mensen op vakantie... Maar goed, het is een inloopmiddag, dus dan kunnen mensen aanschuiven om mee te doen. Op haar website staat tegen de tijd meer info hierover.

Oja, de kaart natuurlijk ook nog voor Ankie:Heb het afdrukje met distress inkt ingekleurd. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,

zondag 20 juni 2010

Distress girls

Hoi!

Heb nog heerlijk 2 kaarten gemaakt met distress inkt. Ik vind de techniek echt leuk, alleen vind ik het nog moeilijk om schaduwen aan te brengen. Mijn ouders geven me complimentjes, dat ze de schaduw toch wel zien, maar ik vind het lastig te beoordelen. Ik kijk veel op youtube om te oefenen en tja er belanden ook wel eens afdrukjes in de prullenbak. Maar goed, hier mijn distress girls voor vanavond:
Heb gekozen voor 2 Tilda meisjes :) Ik vind het schatjes! De zittende Tilda is al een oudje aan het worden, maar nog altijd leuk. Het leukste aan distressen vind ik de haren, helaas hebben de wat "oudere" Tilda's wat te weinig haar om in te kleuren. Die van nu hebben een weelderige haardos.
Ben zoals jullie weten weg van Basic Grey papier en heb voor beide kaarten dan ook gekozen voor Basic Grey: Capella. Het groene cardstock komt bij Annette vandaan.

Neem trouwens een kijkje op het DT blog van Annette's Creafarm! Er is nu een WK-uitdaging, waarmee je een leuke prijs kunt winnen!
Ik heb mijn uitdaginsvoorbeeld net opgestuurd, dus die kan ik nog niet laten zien, maar ik vond het heel leuk om te doen :)

Liefs,