donderdag 25 maart 2010

From me to you...

Het laatste kaartje voor vandaag en weer met dezelfde tekst hihi, ik blijf m gebruiken.
Het afdrukje is uit de nieuwe Magnolia "Hoppy Easter" collectie en ik vond haar zo lief! Bovendien kun je zo goed oefenen op het inkleuren van haren en belangrijk detail, ik heb mijn flower soft weer eens kunnen gebruiken voor de bloemen in het mandje :)




Tilda is ingekleurd met copic markers en heb zo mijn uiterste best gedaan schaduw in de afbeelding aan te brengen en vind dat het toch wel gelukt is :)

Het haar van Tilda is ingekleurd met de volgende copics: E11, E35, E57 Ik zal proberen de volgende keer gelijk alles te vermelden, maar had de markers al opgeruimd...

Papier komt uiteraard weer van Basic Grey "Boxer". Lint is van de Ikea (meende ik), de sterpin weet ik niet meer. Roosjes van Magnolia. En verder nog plakparels gebruikt.

Liefs,

Een cadeaudoosje

Vandaag kwam ik bij een kei leuk doosje uit op Martine haar weblog! Ik wilde het ook gelijk maken, maar erg fleurig is ie niet geworden... Tja is ook het eerste probeersel hihi.
Martine, dank je wel voor het duidelijke voorbeeld!!



Papier is van Fancy Pants Designs. Afdrukje van Magnolia (ingekleurd met copics). Lint is op de beurs gekocht, gehaakte bloem komt van mijn moeder vandaan, roosje uit een webshop.

Liefs,

woensdag 24 maart 2010

Tilda met lammetje

Nou voor de mensen die het nog niet wisten, vanaf mijn jeugd ben ik al gek van schapen. We hebben thuis ook altijd schapen gehad en ik vind ze geweldig!
Ik zag deze stempel in de webshop van Hobbycompleet staan en moest m gelijk hebben!




Ik heb Tilda ingekleurd met copic markers. Het papier komt uiteraard van Basic Grey. Ben echt weg van het papier! De lijn heet "Lemonade paper pad". Binnenkort bij Pipoos nog maar wat blokken kopen, want ik heb nog cadeaubonnen van mijn verjaardag liggen :). Verder heb ik alleen nog een lintje en roosjes gebruikt, want ik vond dat het tijd werd voor een rustige kaart.

Morgen misschien nog met mijn mams knutselen, als ze tijd heeft. Ik moet eerst nog ff toezicht houden bij een toets op school.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!
Liefs,

Copic Creations # 24 ~ One Year Blogoversary!~

Goede morgen!

Heb vanmorgen deze kaart nog zitten maken, aangezien ik vanmorgen pas laat hoef te beginnen. Ik doe mee aan de Copic Creations Challenge van deze week. Ze hebben feest, want hun blog bestaat 1 jaar! Het leuke van de challenge van deze week is, dat het thema "je favoriete copictechniek" is, dus je mag zelf kiezen wat je aangeeft!

Mijn thema: Colouring hair (brunette) and Skin.




Skin: E11, E21, E53, R20
Hair: E57, E35, E11
Dress: Y08, Y06, Y02
Sweater: B00, B02
And some green colours for the grass.

I've used a new Magnolia imgage "Hello Tilda". She is sooooo adorable!!!
The papers are from Basic Grey and the flowers from a webshop.

My favorite technique: colouring hair and skin!

Ik hoop dat jullie het een mooie kaart vinden!
I hope, you'll like this card!

Liefs, Love

maandag 22 maart 2010

Fijne dag vandaag :)

Heerlijk dat lentegevoel he? Ik keek vanmorgen naar buiten toen het nog een beetje mistig was, en dacht "Als dat maar goed komt!".
Ik had gisteren namelijk zo'n drukke dag, dat ik besloten had voor mezelf een dagje te nemen vandaag. Geen werk, nee gewoon allerlei dingen doen die ik leuk vind! Moet toch ook eens kunnen, vooral op je vrije dag. Dus vanmorgen heerlijk een aantal kilometer geskate sinds lange tijd. Daar knap je echt van op. En heb weer een heel stel kaarten gemaakt en vanavond gaan we nog lekker uit eten, omdat we gisteren alweer 9 jaar en 11 maanden bij elkaar waren, dus volgende maand een mijlpaal :D.

Maar goed, even over de kaarten:
De afdrukjes heb ik van Martine! Bedankt he? Ik ben er heel blij mee! Ze zijn alle 4 ingekleurd met Copic markers.


Ik heb het afdrukje uitgestanst met de "Labels seven" en erachter heb ik uit Basic Grey papier een "Labels three" uitgestanst. Het roze papier komt ook van Basic Grey (allebei uit het set: "Eva") en heb wit cardstock erachter geplakt. Ik heb mijn Martha Stewart pons gebruikt voor de randjes. De gehaakte bloem heeft mijn mams gemaakt en het roosje komt van Pipoos. De tekststempel komt weer uit een set.


Wat een lief afdrukje he? Ook dit afdrukje is uitgestanst met de "Labels seven" en ook de paarse achtergrond. Het lichtroze papier komt uit het set "Euphoria" van Basic Grey. Daarachter zit weer wit cardstock. Gehaakte bloem komt weer van mams vandaan :) Roosje van Paper and Pictures. Het lint kwam geloof ik van Kruidvat.


Ik had het meisje eerst uitgestanst met nestabilities, maar toen ik wilde embossen, toen ging het mis en heb ik haar maar uitgeknipt. Het papier komt (hoe kan het ook anders :P) wederom van Basic Grey "Eva" en de gehaakte bloemen van mams.


Moeilijk afdrukje dit, maar vind haar zo leuk! Ik wist ff niet wat ik met de jurk moest. Tegenwoordig zijn ze allemaal maar zo wit he? Dus laat ik er maar een blauwe van maken. Misschien iets te blauw, maar wel mooi vind ikzelf. Rode papier komt van Basic Grey (Duh...) "Boxer" en het witte cardstock heb ik met de "Scalloped heart" pons van MS bewerkt.

Ben benieuwd naar jullie meningen :)Alles mag ;)

Liefs,