zaterdag 19 april 2008

Weer een stel nieuwe kaarten

Vanavond weer ijverig bezig geweest. Niet alleen maar met mijn magnolia's, maar ook met een condoleance kaart, want helaas moeten ook die gemaakt worden...






De condoleance kaart
______________________________________________________








Met 1 van mijn nieuwste magnolia's gemaakt: de zwangere Tilda. Het bloemendesing is van DCWV . Verder heb ik eyelets gebruikt en een tekststicker.


______________________________________________________


Twee zomerkaartjes met dezelfde magnolia, maar dan anders. Ik wilde dat het al zomer was, want het weer dat we nu hebben....



Papier links is van Basic Grey en rechts weer van DCWV. Verder bloemen van Prima Flower en het lint op de linker kaart komt van de kruidvat.



________________________________________________________




Wat een leuke stempel is dit toch! Echt een zomerkaartje met Tilda in haar zomerkleding.
Papier uit een blok van DCWV en de sterren en het label komen uit een enorm pakket van de kruidvat. Lint ook van kruidvat.
__________________________________



Wat een liever is dit toch he? Ik zag hem op internet en moest m gelijk hebben en met al die baby's in mijn omgeving gaat ie vast nog vaker gebruikt worden :P Papier is weer van DCWV en ook het rondje.

______________________________________________

En de laatste kaart voor deze avond. Owkee, me knows het is al een tijdje geleden Pasen geweest, maar ze heeft zoiets leuks deze Tilda, dat ik maar vast een paaskaart voor volgend jaar heb gemaakt.

Papier komt uit een blok van de Action. De bloem van DCWV en het lint van het kruidvat.





dinsdag 15 april 2008

Nieuwe stempels binnen!

Ik leek wel een klein kind toen ik thuis kwam van mijn werk. Op de deurmat lagen namelijk de nieuwe magnolia-stempels die ik zaterdagavond had besteld! Tja het geld vloog weer van mijn rekening, maar ze zijn dan ook ZOOOOO verslavend! Kan ik weer lekker aan de fröbel met mijn nieuwe aanwinsten! Ik heb nu 22 magnolia-stempels bij elkaar... Tja een hobby is vaak niet te houden he?

Zijn ze niet cute!!!???






zondag 13 april 2008

Magnoliaswap




Voor een atcswap gemaakt van een yahoogroep. Ik vind ze zelf erg leuk geworden, al zeg ik het zelf :)