vrijdag 15 mei 2009

Mijn snoepjes!

Laat ik ook nog even mijn lieverds zien. Ze waren wel wat bang voor de camera hihi :).



Deze beauty is Pebbles! Ze is nu 1 jaar en wordt in augustus 2 :) Ze heeft al heel wat doktersbezoekjes gehad vanwege de haakjes op haar kiezen. Op het moment gaat het gelukkig goed. Laten we van harte hopen dat het zo blijft!



En deze knappe kerel is Adonis. Hij doet zijn naam eer aan haha. Hij is inmiddels 2 jaar. Adonis heeft in februari een heftige operatie gehad aan zijn blaas. Hij had namelijk een blaassteen en het zag er naar uit dat hij het misschien niet zou redden wat betreft de narcose en nazorg. Maar gelukkig is hij ontzettend sterk en kwam hij er heel goed uit! We hebben wel 4 weken stress gehad na de operatie aangezien hij zijn hechtingen er constant uit haalde, maar hij kwam er gelukkig helemaal bovenop.

Zo, nu hebben jullie mijn trots ook gezien :)

Groetjes

Communiekaart

Hallo!

Het heeft weer lang geduurd, maar ik had het nogal druk moet ik zeggen.
Vandaag een communiekaart die ik gisteren heb gemaakt. Afdrukje is van Magnolia die ik heb "aangekleed" met dessinpapier van Basic Grey. Verder is het afdrukje ingekleurd met copic markers. Verder heb ik mijn randpons van CreaMotion gebruikt voor de stroken en een leuk gestipt lintje.



Bedankt voor het kijken!