vrijdag 28 mei 2010

2e DT kaart voor Annette's Creafarm

Hoi allemaal!

Vandaag op het designer blog (en hier ook) mijn 2e bijdrage voor het DT van Annette's Creafarm.Stempel is ingekleurd met Distress inkt en komt van Magnolia.
Bloemetjes had ik nog in mijn voorraad, net als de roosjes.
Rode cardstock komt van Annette's Creafarm. Het designpapier is van Eline en komt ook van Annette's Creafarm. Net als het lint en de pareltjes in de hoek.

Trouwens, ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties op mijn mini-workshop "de verborgen luikjeskaart". Vond het heel leuk om het ontwerp te maken! En jullie hebben nog even de tijd, dus mocht je het ontwerp nog niet hebben, mail dan naar Annette voor het ontwerp!

Liefs,

dinsdag 25 mei 2010

Nieuwe uitdaging bij Annette!

Hallo allemaal!

Vandaag gaat de nieuwe uitdaging van mei van start bij Annette's Creafarm challenge blog.

Neem allemaal een kijkje en doe mee, want het ontwerp voor deze uitdaging komt van mij af en ik zou super trots zijn, als jullie meedoen met mijn ontwerp voor de uitdaging!
Tuurlijk is er ook wat te winnen, maar meedoen is dan wel zo makkelijk ;)
Dit zijn trouwens mijn kaarten die ik met de mini-workshop heb gemaakt. Ik kan ze nu ook op mijn blog laten zien :) Bedankt alvast voor de mensen die hem al aangevraagd hebben! Vind het echt een eer :) Materiaal is te koop bij Annette's Creafarm!

Liefs,

zondag 23 mei 2010

Vlinderkaart

Hallo!

Nou, deze week was weer een drukke week. Had de spullen voor mijn vakantiealbum binnen, dus ben er ook gelijk aan begonnen, vandaar dat ik me niet heb laten "zien" hier... Het album is wel bijna af, alleen de foto's nog erin :)

Verder kreeg ik vrijdag ook het mooie designerpakket van Annette binnen. Echt zulke mooie spullen erin zitten! Echt geweldig, heb er net een kaartje mee gemaakt, zal het op mijn blog zetten, zodra Annette de kaart heeft gezien.

Vandaag een kaartje met een kader erin. Binnenin heb ik een stempel van een vlinder gebruikt en op de voorkant een afdrukje van Magnolia. Papier is van Basic Grey. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Nog een fijne zonnige pinksterdag gewenst!

Liefs,