zaterdag 19 december 2009

Kerstkaartjes

Zo, nog 2 kerstkaartjes, ik moet er namelijk nog een aantal versturen en heb een kaart met mijn nieuwe stempel van Magnolia gemaakt.
Papier is van Magnolia. Geweldig papier is dat, lekker stevig en heel mooi! Ik heb de stempel afgedrukt op aquarelpapier van Canson en ingekleurd met Distress Inkt van Ranger. Is weer eens wat anders als met copic markers.Het andere kaartje is gemaakt naar een voorbeeld uit het tijdschrift: "Do crafts Creativity". Al is ie wel heel anders geworden.Aan de binnenkant heb ik nog een plaatje van een mok met chocolademelk geplakt.

Liefs,

zondag 13 december 2009

Kerstkaartje

Gisteren kreeg ik een nieuwe stempel binnen en het is heel iets anders dan Magnolia's inkleuren hihi. Maar ik vind het wel wat hebben, ik ben dol op de kerst, dus ook op kerststempels en ik had nog geen kerstraampje.Ik heb het middenstuk uitgesneden, zodat ik er vellum achter kon plakken. Alles is ingekleurd met copic markers.

Liefs

AGLO #3 Sunday Challenge

Hallo allemaal!

Sorry dat ik al een hele week niks heb laten zien, behalve mijn AGLO challenge, maar mijn vriend is afgelopen week aan zijn lies geopereerd. Hij had namelijk een liesbreuk en moet nu 2 weken rustig aan doen, dus mijn hoofd stond er niet naar. Op mijn werk was het de laatste lesweek en dat was ook behoorlijk pittig...
Maar komende week is toetsweek en dan heb ik lekker 2 weken vrij.

Maar goed, hier is mijn AGLO voor deze week:
Zoals jullie zien is het een echte meiden LO geworden, wel voor baby's dan he ;).
Papier is van K&Company, zoals ook de tekst. Roosjes heb ik bij Paper&Pictures vandaan en de bloemen heb ik met Glimmer Mist Silver gespoten.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Volgende week komt een kerst LO.

Liefs xxx