vrijdag 11 september 2009

Kaartje!

Eindelijk daar komt ie dan. Ik heb er nog meer gemaakt, maar dat zijn 3-D kaarten voor mijn vader, die had er nodig. Verder heb ik ook nog een kaart gemaakt voor een challenge, maar die mag ik nog niet laten zien, want dat is gelijk mijn nieuwtje! Ik ben gast designer voor 1 keer! Ook al is het maar 1 keer, ik vind het toch heel erg leuk om te doen! Dus woensdag als het goed is, is mijn kaart te zien bij Copic Colour Challenge, dus neem dan een kijkje ok?

En deze kaart heb ik dan ook nog gemaakt, maar die is niet voor een challenge:Ok simpel is ie wel, maar ik had geen puf meer om iets "spetterends" te maken... en morgen moet ik weer vroeg op, want de boodschappen moeten gedaan en ik heb een begrafenis en een verjaardag... Ook zo dubbel... Maar goed ik ga mijn bedje eens opzoeken!

Oja! Bij de Blogcandy van mij, komt ook nog een zakje spacers! Was ik compleet vergeten, terwijl ik ze er speciaal voor had aangeschaft LOL.

Knuffel

donderdag 10 september 2009

Bedankt!

Hallo allemaal!

Dank jullie allemaal voor al zoveel leuke reacties op mijn blogcandy. De 1e keer dat ik dit doe en zonder jullie zou dit niet eens kunnen :) Maar zeg het voort, want het duurt nog ff voordat ik de winnaar/winnares bekend maak ;).

Ff een update: ik ben weer aan de gang op mijn werk. De eerste week zit er alweer bijna op, morgen nog een dagje en ik moet eerlijk zeggen: Ik had echt de puf niet om iets aan het fröbelen te doen --> schaam schaam. Ik had echt helemaal geen energie meer over.
Vandaag nog vergadermiddag gehad met wel een heel speciale gastspreken: Hans van Breukelen. Ik moet zeggen, hij deed het echt goed hoor!

Maar ja, morgen dus laatste dagje van de week. En ik ga me er morgenmiddag ook weer voor zitten hoor, want er komt nog iets leuks aan, maar das vooral dan voor mij bedoeld, moeten jullie maar ff afwachten hihi.

Goed, bedankt voor al jullie bezoekjes iig!

Liefs