vrijdag 19 maart 2010

It's Friday!!!

Joepie, weekend! Altijd leuk, toch? Vandaag had ik een korte dag op school. Mijn examenklas viel uit en daardoor was ik al om 12.35 uur klaar :)
Dus thuis aan het werk met een nieuwe kaart.
Voor deze kaart heb ik Basic Grey papier gebruikt en ik het een zigzag steekje op de kaart gemaakt. Het afdrukje komt van Magnolia en is ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Ik heb mijn nestabilities gebruikt en heb de stans geinkt met colorbox inkt. De bloemen weet ik ff niet meer, waar ze vanaf komen, heb in de kern een roosje gestopt. De tekststempel komt uit een set.

Ben benieuwd naar jullie reacties!
Liefs,

woensdag 17 maart 2010

Just married

Nog 1 kaartje, want morgen heb ik echt geen tijd, dan heb ik namelijk zoveel nakijkwerk, dat ik er niet meer onderuit kan...De stempels komen van de Action. Het trouwpaartje is ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Het rode papier is ook van de Action. De roosjes komen van Paper&Pictures. Het lint weet ik niet meer, waar het vadaan komt. En ik heb weer de "Scalloped heart" pons gebruikt, denk wel dat het mijn favoriet wordt LOL.

Liefs,

From me to you...

Nog snel voordat ik moet werken, een kaartje gemaakt! Ik heb de smaak weer te pakken en het geeft me veel plezier om weer wat in elkaar te zetten. Weken geen puf gehad en nu met dat lekkere zonnetje om me heen, lukt het wel weer :)
De stempel komt van Magnolia (dank je wel Alexandra!) en is ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Op haar haarbandje heb ik net als bij de andere kaart wat Flowersoft gedaan (geweldig spul, moet ik snel meer van kopen hihi). Met de "Scalloped heart" pons heb ik het bovenste papier bewerkt. Die had ik nog liggen in de restjesbak. Streeppatroon papier is van Basic Grey, daaronder wit cardstock en daaronder een beige basiskaart. Het bloemetje heeft mijn mamsie gehaakt en heb het versiert met een bloemenkern en brad. De tekst komt uit een set en ik heb het met de "labels seven" door de cuttlebug gehaald. De rode kleur heb ik met een inktpad aangebracht, toen het papier nog in het stansje zat.
Lintje is van de Xenos.

Ben benieuwd naar jullie reacties!
Liefs,

dinsdag 16 maart 2010

"Hugs" Magnoliakaart

Op Hobbyjournaal vroeg iemand naar mijn stempel van Tilda met de viool. Die is helaas niet te koop, want die kreeg je alleen op de Eventdag. Nu was mijn idee met haar afdrukjes te ruilen en gisteren kreeg ik de mijne binnen (dank je wel Alexandra!). Echt schatjes! Heb alvast een kaart met 1 van de afdrukjes gemaakt en ben heel tevreden met het resultaat:
Heb een rode basiskaart gepakt en hierop een stuk wit cardstock met een vel dessignpapier van "Basic Grey".
Weet niet of het goed te zien is, maar heb het dessignpapier op het witte cardstock genaaid met mijn naaimachine! Aangezien mijn moeder een nieuwe gekocht had, mocht ik die van haar hebben :D.
Het afdrukje is van Magnolia en ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Ik heb het haarbandje met Flowersoft bewerkt en vind het erg leuk geworden!
Het afdrukje en achterliggend stuk dessignpapier heb ik met de "Labels one" gestanst.
En mijn mams heeft de mooie bloemen gehaakt voor me :) Heb er 2 op elkaar gemaakt met een roosje er tussenin. En een sterrenspeld. De stempel "Hugs" komt uit een set en heb ik ook met een nestabilitie gestanst.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden :)

Liefs,

Mijn KGKD aankopen

Hier is de beloofde foto van wat ik me heb aangeschaft. Geen papier, zoals jullie misschien al zagen, ik heb namelijk nog veel te veel dat eerst op moet van mezelf ;)Hier een opsomming:
- Motivetstempel "Shy Hilda"
- Motivetstempel "Doraline holding a ladybug"
- The Greeting Farm aapje
- Magnolia stempel
- Sarah Kay stempel
- Pearls (2 pakjes)
- Nestabilities "Labels seven"
- Martha Stewart pons "Scalloped heart"
- lintjes
- Stempelset baby
- 3D boekje
- Glue Dots

Valt allemaal nog wel mee hihi ;)

Liefs,

zondag 14 maart 2010

Het is weer zondag...

Hallo allemaal!

Ben al vanaf half 8 wakker, moest namelijk een luiertaart maken, omdat ik zo op kraamvisite ga bij een collegaatje :) Had gisteren na mijn post, nog heerlijk zitten freubelen en deze kaarten gemaakt:Ik vond het Magnoliaatje zo lief! Die moest ik gewoon hebben :) Ingekleurd met markers. De achtergrond is ge-embossed met een embossingfolder van Cuttlebug (dank je wel Lilian!!!) en heb ik ge-inkt. Het lint komt van de Xenos en vond ik zo leuk erbij passen. Papier achter het afdrukje is van Basic Grey. Roosjes van Paper&Pictures en heb weer de Martha Stewart pons gebruikt.Deze Sarah Kay stempel vond ik ook gisteren op de beurs. Mooi is ie he? Ik ben uiteindelijk niet zo heel blij met mijn kleurkeuze van de kaart, maar moest nog wat restjes verwerken en kon het lint nergens bij gebruiken. Roosjes komen van de Pipoos vandaan. Heb het afdrukje weer gekleurd met copics.Deze stempel is ook al zo'n schatje van Motivet. Gisteren op de beurs gescoord. Ingekleurd met copics. Mijn oudere nestabillities weer eens gebruikt :) Ook weer de "Scalloped heart pons" en een lintje dat ik op de beurs had gekocht. De roosjes passen er precies bij en komen van de Pipoos.

Zo, ga ik nu eens mijn aankopen fotograferen voordat ik weg moet...
Trouwens, ook deze week ff geen AGLO challenge, dat haal ik niet, moet ook nog naar oma en dansles.

Veel liefs,
en bedankt voor de lieve reacties die bij mijn kaarten van gisteren zijn geschreven!