dinsdag 29 december 2009

Webles digiscrappen

Hallo!

Ik heb een webles gemaakt m.b.t. het digiscrappen. De link voeg ik toe in dit bericht.
Ik kreeg namelijk enkele vragen, hoe ik dat nu gedaan had. Dus mochten jullie nieuwsgierig zijn, neem een kijkje:

Webles digiscrappen

Liefs,

maandag 28 december 2009

Verjaardagscadeau

Vandaag werd mijn petekindje 2 jaar oud! En ik had dus nog een digitale LO gemaakt voor haar. Ze krijgt namelijk een nieuw kamertje binnenkort, omdat haar kamertje voor haar nieuwe broertje of zusje dient. En haar foto komt dan op haar nieuwe kamertje!
Iedereen vond het hartstikke mooi en ik ben heel erg blij, dat ze het geweldig vonden:Had een mooie lijst er omheen gedaan en het zag er echt heel leuk uit!

Liefs,

zondag 27 december 2009

Iets heel anders...

Nou ik heb het virus! Ik was net bezig met een cadeau voor mijn petekindje, ze wordt morgen 2 jaar en wilde iets scrappen. Maar ik had geen foto's meer op fotopapier... Wat te doen? Zo kwam ik op het idee om digitaal te gaan scrappen. Ik vind het zelf een hele mooie LO geworden! Maar die laat ik morgen dan wel zien ;) Anders is het geen verassing meer hihi. Heb wel nog een ander LO digitaal gescrapt, die laat ik jullie nu zien. Echter, ik ben net vandaag begonnen, dus het resultaat laat misschien te wensen over aan mensen die al langer bezig zijn... Heb mijn best gedaan:Dit ben ik met Lotte!

Liefs,

Nog een kaart met Magnoliapapier

Ik blijf het mooi papier vinden... Magnoliapapier.
Heb gebruik gemaakt van mijn Copic Markers voor het inkleuren van het afdrukje en heb op de witte basiskaart (gemaakt van Canson papier)Color'Core papier geplakt.

Nicole deed mee aan de Splitcoaststampers Challenge. Ze vroeg, of je je kaart wilde laten zien, die je met de sketch zou maken. Nou hier is ie dan:Liefs,

AGLO #5 Sunday Challenge

Ja, het is weer zondag! Ik ben een beetje door de war deze week, meende dat het vrijdag al zondag was... Maar goed, vandaag kan ik m online zetten:Ik had gezegd te proberen, een nieuwjaar LO te maken, maar had totaal geen kaarten die met nieuwjaar te maken hadden, dus heb ik er maar willekeurig een gekozen :)
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Papier is van Color'Core;
Kaart is van Anne Geddes;
Roosjes komen van Paper&Pictures;
Lint had ik nog gevonden, heb het witte lint met Glimmer Mist bewerkt.
En de papieren bloem heb ik m.b.v. het filmpje gemaakt (moet nog altijd een nieuwe poging wagen met dunner papier...)
Steentjes komen van Blokker.

Liefs,