zaterdag 26 september 2009

En de winnaar is....

Goede morgen allemaal,

vandaag is de dag dat ik mijn winnaar bekend maak van de blogcandy. Allereerst, allemaal bedankt voor het meedoen aan mijn blogcandy! Ik vind het heel leuk dat ik er zoveel blogvolgsters bij gekregen heb :)! Dank jullie wel allemaal!

Ik heb via random.org bepaald wie het zou worden en................. het is nummer 2 bij mijn reacties en dat betekent dat.......

....... Elly de winnares is van mijn blogcandy!!!

Hartelijk gefeliciteerd Elly! Zou je me misschien even je adres willen sturen naar het volgende e-mailadres --> cherylrichter84@yahoo.com. Dank je wel.

Liefs

maandag 21 september 2009

Sneak Peak --- Receptenboek

Hoi!

Vandaag ben ik begonnen aan een receptenboek te pimpen. Ik heb een hele tijd geleden een receptenboek voor €3,99 bij de Cook&Co gekocht en er nog niets mee gedaan.
Nu was ik in augustus op de beurs in Zwolle en daar heb ik toen zulk leuk papier zien liggen en dat kwam vast wel eens van pas: Nana's Kitchen Stack van DCWV. Echt GEWELDIG papier als je van zachte kleuren houdt, is het echt een aanrader :) En het leukste is, dat er ook papieren bijzit met glitter!!! OEHOE ben gek op glitter :D.

Maar goed, ik heb de voorkant al van nieuw papier voorzien want ik vond de voorkant maar niks... En de achterkant moet ik ook nog doen en dan de binnenkant :D.
Loek (vriendje) kan heel goed koken en improviseren! Ik dus echt niet... Ok ik kan wel koken, maar dan wel uit een pakje of volgens een recept. Dus ik ga Loek zijn kookkunsten maar eens bundelen in mijn receptenboekje.

Het is nog niet af, vandaar de sneak peak en binnenkort meer foto's ;)

BTW hoe vinden jullie de kooklepel?! Is ie niet enig???Liefs en tot snel,

zondag 20 september 2009

Basic Grey Challenges # 4 --> Embossing

Hello everyone!

This week the theme at Basic Grey Challenges was: Embossing. I've used my embossingfolder: Swiss Dot to create the embossed border at the bottom.
I also used my brandnew Martha Stewart punch: Embossed Zigzag.
The image is a House Mouse stamp: Lemon Lips.
The paper is from a Basic Grey paperpad called: Lemonade. I think it looks very nice with the stamp :).

Hallo allemaal!

Deze week is het thema bij Basic Grey: Embossing. Ik heb mijn embossingfolder: Swiss Dot gebruikt, helemaal onderaan de pagina (roze papier). Verder heb ik ook mijn nieuwste Martha Stewart pons gebruikt: Embossed Zigzag. Ik vond hem wel leuk bij deze kaart.
De stempel is van House Mouse en past perfect bij het papier van Basic Grey: Lemonade.

Hoor graag wat jullie ervan vinden!Oja vergeet mijn blogcandy niet! Die loopt volgend weekend af!

Liefs