maandag 1 maart 2010

Het is alweer maart...

Gaat dat snel zeg, ok, februari is een korte maand, maar toch... De tijd vliegt...
Vandaag een kaartje dat ik gisteren nog gemaakt heb. Buiten was toch niets te beleven met die enorme storm...Recept:
Basiskaart = komt van de Action.
Cardstock = Color Core.
Designpapier = Basic Grey.
Stempel = C.C.Design KiKi La Rue's girls
Ijsje = van de Hema
Tekststempel = Aud design
Het afdrukje is ingekleurd met Derwent Colousoft.

Liefs, en een fijne dag!

zondag 28 februari 2010

AGLO #10 Sunday Challenge

Na 2 weken niks, werd het weer eens tijd voor een AGLO. Dus hier is ie dan en het thema is wel overduidelijk te zien: Vlinders...


De vlinder stempels komen uit een set met allerlei insecten (sorry, het merk weet ik ff niet zo snel te noemen) En ik heb 2 grote vlinders nog eens apart op een ander kleur cardstock gestempeld zodat het nu net lijkt of de vlinder omhoog komt.
De stempel "butterfly kisses" komt uit een andere set, die ik ooit eens goedkoop in een eurobak heb gevonden.

Groetjes en een fijne zondag!

3 kaarten op zondag

Goede morgen!

Ok, ik moet toegeven, dat ik ze gisteren gemaakt heb, want zo vroeg uit de veren op zondag... Dat lukt zelfs mij niet ;)
Vandaag heb ik ook niet veel tijd, want ik zou nog bij mijn moeder op bezoek gaan, die me gaat leren haken. Ik kwam namelijk in een boekenwinkel een boek tegen over het haken van bloemen. En er zitten zulke mooie bij! Die kun je dan ook weer gebruiken op kaarten :) want ik zag e laatst bij Pipoos liggen en die zijn me aan de dure kant.

Ik heb gisteren op mijn computer eens mijn digistamps doorgebladerd en zag zulke leuke erbij, dat ik 2 kaarten hiermee gemaakt heb. Verder ook een kaart met een stempel van Nellie Snellen.


Voor deze kaart heb ik een digistamp gebruikt, ik weet ff niet meer van wie die is. Ingekleurd met Derwent potloden en zie dat lint wat schattig! Dat heb ik eens gekregen bij de cupcake swap (atc).


Dit varkentje is een stempel van Nellie Snellen. Wat een schatje he? Ook ingekleurd met Derwent potloden en dat belletje he... Zo lief! Van de Hema :) 30 stuks voor €1,50. Daar kun je ze niet voor laten liggen. Alleen het lintje vind ikzelf wat minder, maar ok.


Dit is een Dustin Pike digistamp en o zo'n lieverd! Ik heb m ingekleurd met Derwent en vond het de mooiste kaart die ik gisteren gemaakt had... De tekst heb ik op Word uitgeprint in een apart lettertype (zie die hartjes die erboven zweven!) en gemat op verschillende stukken cardstock. De strik is gelukkig heel goed gelukt, zelfs een platte knoop!

Nou ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden. Zometeen een nieuwe AGLO Sunday Challenge!! Eindelijk weer eens...

Liefs en bedankt voor het kijken!