vrijdag 30 juli 2010

Lekker wezen shoppen

Hoi hoi!

Gisteren ben ik fijn met Loek naar Eindhoven geweest om te shoppen en daarnaast om mijn broertje op te zoeken. Hij woont er al een tijdje, maar had niet eerder de tijd gehad er langs te gaan. Ik moest nog nieuwe mesjes hebben voor mijn Fiskars snijmachine. En terwijl ik de mesjes zocht, viel mijn oog natuurlijk ook op iets anders. Ik had het nog niet eerder gezien, maar het heet Glimmer Glam van Tattered Angels. Hier zien jullie een filmpje van wat ik bedoel:Dus ik heb me een mooie kleur meegenomen: Tide Pool. Ik wil het uitproberen of het ook iets is. Verder had ik bij Stempels & zo het boek van Tim Holtz "A Compendium of Curiosities" besteld en aangezien ik toch in Eindhoven was, mocht ik het bij Miranda thuis gaan ophalen. Ik werd gelijk uitgenodigd iets te drinken, echt heel aardig van haar :)
Ik ben echt blij met het boek, hierin staan verschillende technieken en die wil ik allemaal gaan uitproberen :) als het lukt hihi.

Verder wat minder nieuws. Ik ging woensdag naar het toilet en ik had bloed bij mijn urine. Als ik ergens niet tegen kan is het wel bloed, dus ik belde meteen mijn huisarts op, maar aangezien het tegen 6en was, was die dus niet meer bereikbaar. Dus dan maar de huisartsenpost, want gezien de pijn die ik erbij had, zou het echt geen pretje zijn, een dag langer te moeten wachten. Ik mocht gelijk langskomen met een urinemonster. Dus op naar de huisartsenpost. Mijn vermoeden werd bevestigd, ik had blaasontsteking. Nog niet eerder gehad, maar man kan dat pijn doen zeg... Ik kon niet eens meer rechtop staan. Verder zat ik in het begin om de 5 minuten wel weer op het toilet omdat ik dacht dat ik moest plassen... Ik heb antibiotica meegekregen voor 5 dagen en moet volgende week nog bij mijn eigen arts langs om weer een urinemonster te laten testen. Ik moet zeggen gisteren ging het al een stuk beter, heb geen bloed meer bij mijn urine en ook minder pijn bij het plassen. Nadeel is, dat de bijwerking van deze antibioticakuur zou kunnen zijn, dat je buikpijn zou kunnen krijgen en misselijk zou kunnen zijn. Nou leuk, dat heb ik dus ook. Ben dus na het innemen van de pillen, nogal misselijk, dat na verloop van tijd weer wegtrekt. Maar goed, ik moet die pillen 4 keer per dag innemen, dus dan ben ik wel vaker misselijk.

Toch weerhoudt het me niet leuke dingen te gaan doen, want stilzitten is voor mij moeilijk. Gisteren hebben we dus lekker geshopt en vandaag ga ik een workshop geven bij Marjaco-hobby in Montfort. Ben zeer benieuwd hoe het zal gaan, is mijn eerste workshop en het is een inloopmiddag, dus misschien komen we wel wat mensen, misschien ook niet... Laten we hopen van wel.

En dan nog een kaartje, dat ik voor Joyce heb gemaakt voor haar candy. Ze heeft het kaartje inmiddels gekregen, dus dan kan ik 'm laten zien:De bloem heb ik zelf gemaakt en hierover heb ik een filmpje gemaakt (let niet op mijn accent, ik vind me zelf vreselijk op tape...):Nou dat was me het berichtje wel haha, normaal schrijf ik niet zo lang ;)
Laat me weten wat jullie ervan vinden!

Liefs,

maandag 26 juli 2010

You're special

Goede morgen!

Week 2 van mijn zomervakantie :)is begonnen. Ik zou eigenlijk gaan wandelen, maar dat rotweer laat het weer eens niet toe... Het hoeft niet warm te zijn, maar regen is iets waar ik dus echt niet tegen kan. Ja 's avonds of 's nachts mag het van mij regenen...

Oké, de kaart die ik voor Annette's Creafarm heb gemaakt met het mooie Tilda papier:Het volgende komt allemaal van Annette's Creafarm vandaan:
- roze cardstock
- grijze stippenpapier "Tilda"
- wit designpapier met soort kroonluchter patroon "Tilda"
- Brads in de bloemen "Basic Grey"
- Plakparels

Oja, kom later op de dag even terug, dan heb ik namelijk een leuke, kleine verassing :)

Liefs,

zondag 25 juli 2010

Basic Grey "Oliver"

Hallo allemaal!

Ik heb gisteren en vandaag kaartjes zitten maken met het paperpad van Basic Grey "Oliver". Wat een mooie lijn is dat. Ook echt wat voor jongenskaarten. Nou is al het papier van Basic Grey om door een ringetje te halen, want mensen die me regelmatig volgen, weten dat het mijn lievelingslijn is. De meidenvariant moet ik beslist ook nog eens kopen, maar ik wacht ff lekker tot de beurs in augustus.

Heb 2 verschillende kaarten gemaakt met dus dezelfde papierlijn van Basic Grey en toch zijn het 2 totaal verschillende kaarten geworden:
Had het papier al een tijdje liggen, totdat ik zulke mooie afdrukjes van Mariska kreeg (thanks lieverd!!) en het jongetje past echt goed bij het papier :)

Heb allebei de afdrukje ingekleurd met copics. Leuk detail bij het meisje: de sterretjes in haar haren! Kon ik eindelijk de zwarte pareltjes eens gebruiken, ze leken namelijk nergens bij te passen. De filmstrip op de meidenkaart is van Tim Holtz en heb ik met alcoholinkt (Pitch Black en Cranberry) bewerkt.

Verder kreeg ik gisteren een pakket van Annette's Creafarm binnen met zulk mooi papier! Ik dacht dat het Tilda papier was! Verder ook mooie lintjes en brads. Ik heb al een kaartje klaar, maar die laat ik pas zien als ie bij Annette op de website staat. Bedankt Annette voor het mooie pakket!

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! En een fijne zondag nog!

Liefs,