vrijdag 9 oktober 2009

De lay-outs

Hier volgen de lay-outs die ik gemaakt heb. Helaas is de foto niet echt scherp --> excuse me... Het was namelijk net nogal donker op mijn hobbykamer, dus ik kreeg niet echt scherp beeld...Deze foto lag al jaaaaaaaren te wachten om ingeplakt te worden en ik hoop dat het enigzins is geworden wat het moest worden hihi, al ben ik er wel tevreden over. Ik wilde namelijk proberen er iets meer op te verwerken.En tja, mijn grote trots he? Mijn lieve petekindje Lotte. Ik heb zoveel foto's van haar dat ik de eerste jaren nog niet uitgeplakt ben :) Ze is nu bijna 2 jaar en god, wat veranderen kinderen toch! Maar ze is mijn kleine prinsesje :)

Liefs

Een druk weekend voor de boeg...

Hallo!

Eindelijk weer eens iets van mij. Nou, ik ben nogal druk met mijn werk. Heb deze week 6 toetsen mee naar huis gekregen die ik moet nakijken en ik was het nu ff zat (heb er wel al 2 af :D). Tja dat krijg je he in het onderwijs...
Morgen de rest maar nakijken en zondag heeft Loek (mijn vriend) de halve marathon in Eindhoven, dus ga ik hem aanmoedigen :D.

Ik heb tussen het werk door nog dingen zitten maken afgelopen week. Een aantal kaarten en 2 lay-outs. Ik laat in dit berichtje de kaarten zien en in een nieuw bericht de lay-outs.Met restjes papier gemaakt. Vrij eenvoudig, maar lekker snel klaar.Vind het zo'n leuk afdrukje. Met Martha Stewart pons "Doily Lace" de rand gemaakt.Ben helemaal gek van dingen met "cupcakes" en vind de kaart erg leuk gelukt...Ik had dit afdrukje gekregen, maar had een gedeelte verpest, op de een of andere manier liep de inkt van de copic marker door :(. Dus heb ik maar het "verpeste" gedeelte eraf geknipt. Och, het is zo ook leuk :)

Liefs en bedankt voor het kijken!

zondag 4 oktober 2009

Basic Grey Challenges # 5 --> Sketch

Hello again!

Today I've made a card for Basic Grey --> a Sketch.
Because I'm making my Christmas cards, I had to choose Christmas as the theme :).

Here's the sketch:And this is my card:Paper: Basic Grey "Eskimo kisses"
Coloring: Copic markers
Image: CC design
Snowflakes: Create a flake 1 --> spellbinders

Hugs!