vrijdag 23 juli 2010

Best Wishes

Hallo!

Vandaag nog een kaart voor het DT van Annette's Creafarm.De meeste materialen zijn gewoon bij Annette's Creafarm te koop, het afdrukje niet.

- Cardstock: "Cherry" (voor de basiskaart)
- Designpapier: "Elines Paper Fabrics" (de vierkantjes op de kaart)
- Plakpareltjes: "Basic Grey"
- Nestabillities: " Scalloped circle en circle"
- At you spica pen "Clear" (op de tekst)
- Lint: "Marianne Design"
- Bloemen: "E-line"
- Brad

Liefs,

dinsdag 20 juli 2010

Every girl is a Queen...

Vandaag weer eens een post van mij en goh wat is het warm buiten... Ik verblijf dan liever binnen.
Wel nog een update van mijn rupsen... Ik kan ze niet meer vinden help! Ik heb me rot gezocht, wss zijn ze al een pop geworden? Gisteren vond ik er nog 3 maar vandaag: nada, niks... Misschien vanaaf als ik mijn boontjes weer ga plukken voor het avondeten.

Maar goed, over naar de reden van deze post, ik heb eens een tag gemaakt. Had er nog een aantal in mijn tattered Angels doosje zitten, dus aan de slag dan maar. Ik vind 'm best gelukt en ik kan weer eens mijn Tim Holtz spullen gebruiken.Heb de achtergrond met distress inkt (kleuren: Spiced Marmelade, Fired Brick, Vintage Photo, Stormy Sky) gemaakt en 2 kleine Masks van Tim Holtz. Verder heb ik de filmstrip ook van Tim Holtz gebruikt. Erg leuk spul. Het grote stuk kant komt van een webwinkel en heb ik aan de tag vast geniet. Met de MS pons heb ik 2 takjes uitgeponst en met Forest moss groen gemaakt. De bloemen zijn van E-line en heb ik met Vintage Photo en Spiced Marmelade geinkt. Met Glimmer Mist (Pearl) heb ik nog een glitter effect gecreëerd. In het midden van de bloem heb ik een bloemenkern geplakt. Het groene lint was crème maar heb ik met Forest Moss geinkt en ook met de Pearl mist bespoten.
De sterpin heb ik met Alcohol inkt "Hazelnut" bruin gemaakt en met Stickels "Platinum" glitterig (bestaat dat woord???) gemaakt. De gesp heb ik ook met Alcohol inkt bewerkt (Hazelnut) en de letter "Q" komt uit een pakje van de boekenvoordeel en gezien het kroontje, vond ik het wel op de tag passen. Verder nog wat lintjes en kant door het gaatje van de tag en klaar is de tag :)

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Is weer eens wat anders hè?

Liefs,

zondag 18 juli 2010

Beestjes in de moestuin...

Vanmorgen wilde ik mijn boontjes plukken in mijn moestuintje en de dille hing nogal over de boontjes heen. Dus die moest gesnoeid worden. Ontdek ik opeens een groene rups met zwarte baantjes en oranje stippen. Ik houd niet zo van rupsen of wormen, dus riep al snel mijn vriend om het "beest" uit mijn moestuin te halen. Vervolgens ontdekte ik nog een rups en nog een en nog een. Allemaal in de dille. Ieuw... Nadat ze er allemaal uit waren, ontdekten we er ook nog een in de peterselie. 5 Rupsen in mijn kleine moestuintje van 1 meter bij 1 meter...

Mijn vriend zei al: "Kijk eens op internet van welke vlinder deze rupsen afkomstig zijn"... Dus ik op internet zoeken op: "Rups in dille" en wat schetst mijn verbazing? Ik heb gewoon 5 Koninginnepages in mijn moestuin!
Maar, ik had ze net ergens anders neer gezet, want rupsen in mijn moestuin? Die vreten toch alles op? Nou, ik vond het toch wel bijzonder die Koninginnepages, dat we ze alle 5 weer terug hebben gezet op de dille en peterselie. Gelijk wat foto's gemaakt. Hopelijk vinden ze het geen probleem dat we hun rust verstoord hebben... Ik wil ze wel in de gaten houden, als ze vlinder worden, wil ik het ook op mijn camera vastleggen.


Mooi hè? Sommige mensen zijn al blij dat ze er überhaupt 1 in hun tuin hebben, ik heb er gelijk 5 :)

Liefs,