zaterdag 14 november 2009

2 kaartjes gemaakt

Hallo!

Lekker weekend! Heb het er maar druk mee op het werk. Heb namelijk een klas erbij en daar was nakijkwerk van...
Dus vandaag lekker relaxen, aangezien ik tot gisterenavond door gewerkt heb.

Heb 2 kaartjes gemaakt, waaronder een beterschapskaart voor mijn mams. Ze heeft namelijk de griep. Niet duidelijk is, of ze de mexicaanse heeft, maar ja ze ligt al 4 dagen plat... Ik heb een Koetiestempel gebruikt, die ik vandaag bij een hobbyzaak gekocht heb en ik heb ook 2 potjes flowersoft gekocht. Ben er nog niet zo goed in, maar dat komt wel.
De andere is een kerstkaart.


Als er vragen of opmerkingen zijn, hoor ik ze graag :)

Liefs,

maandag 9 november 2009

Kerstkaartje

Hallo allemaal!

Tussen het poetsen en voorbereiden door, snel ff een kaartje gemaakt.
De afdrukjes zijn allebei van Magnolia en beiden ingekleurd met Derwent potloden. Papier is van Canson (basiskaart) en My Mind's Eye. Lint heb ik eens op de markt gekocht. Verder heb ik de kaart waar de afdrukjes op geplakt zijn met bruine inkt bewerkt en er vervolgens met Glimmer Mist op gespoten. De bomen heb ik met stickles bewerkt.Liefs,

zondag 8 november 2009

Copic Colour Challenge # 38
Copics I've used:

Skin: E11, E00, YR20
Sweater: B00, B02, B05
Dress: R20, R22, R85
Hair: E11, E35, E37
"Merry Christmas": G05


Love,

Adventkalender ~ hier is ie dan!Nou dit is m dan, mijn Adventkalender, ok eigenlijk is het meer een laatjes-kalender, de laatjes kunnen ook echt open, dus ik moet er ook wat in gaan stoppen. Loek zei al: "Doe er voor mij maar wat chocolaadjes in". Maar hij komt op tafel te staan.
Was wel een werk zeg, vooral de bovenkant, want ik wilde mooi kant aan de zijkant hebben en dat bleef maar niet zitten. Als noodoplossing maar plakband erover heen geplakt.
Heb een hele mooie Swirl gebruikt voor op de bovenkant van "Prima Marketing" en het heet "Say it in pearls". Alle afdrukjes zijn van Magnolia en heb ik ingekleurd met copic markers.

Ben heel benieuws naar jullie reacties!

Liefs,