donderdag 22 oktober 2009

Bijna vakantie

Hallo allemaal!

Morgen nog een paar uurtjes werken en dan heb ik een weekje vakantie! Ik moet zelf nog 3 lesuren geven en dan nog 1 uurtje surveilleren bij een proefwerk.

En mijn vakantie staat toch al helemaal vol. Loek moet dinsdag naar het ziekenhuis voor zijn liesbreuk, hij heeft dan een onderzoek en de rest van de dag heeft hij vrij genomen, zodat we samen wat leuks kunnen doen. Woensdag ga ik met 4 collegaatjes en tevens vriendinnnen, uiteten. Donderdag moet ik nog opvullen en vrijdag vertrekken we t/m zondag met de harmonie naar Köln. Drukke week dus, maar wel heel leuk.

Gisteren waren Loek en ik 9,5 jaar bij elkaar en dat is al best lang :) Zeker als je je bedenkt dat ik 25 ben hihi :) Hij kwam gisteravond thuis met een cadeau voor me... Ik was totaal verbaasd, want voor hem had ik niets gekocht. En waar kwam hij mee thuis, met de Crop-a-dile Big Bite!!! Ow, ik heb een gat in de lucht gesprongen! Helemaal happy was ik en heb m ook gelijk gebruikt.
Voor degenen die niet weten wat een Big Bite is:Ik wens jullie allemaal nog een fijne donderdag!

Liefs

zondag 18 oktober 2009

Een herfstkrans

Ik was daarnet met Loek bij de Intratuin. Pff wat een drukte zeg en dan hebben we hier nog geen vakantie...
Iedereen die al de kerstballen staat uit te zoeken en dat terwijl het net herfst is :(. Ik vind herfst echt een mooi seizoen, de blaadjes die van kleur veranderen al die paddestoelen in het bos. Was vanmorgen ook nog in het bos bij ons achterom en heb zowaar een vliegenzwam gefotografeerd!

Maar goed, bij de Intratuin een aantal kransen gekocht en wat decomateriaal, toen nog bij de Xenos wat herfstbladeren en denneappels en thuis gelijk aan de slag gegaan met de krans. Deze is voor mijn schoonouders, ze zijn namelijk vandaag 34 jaar getrouwd. Hoop dat ze m mooi vinden!
Goed, dan ga ik nu weer ik moet zo dansen ;)

Liefs