zondag 16 mei 2010

Love is in the air...

Had vanavond geen dansles, dus nog een extra kaartje gemaakt als goedmaker voor mijn afwezigheid de laatste dagen/weken ;)Papier is van Papermania en heb ik in een goodiebag gekregen tijdens een scrapevent. Afdrukje is van het afgelopen Magnolia Event. Ik kon hier niet bij aanwezig zijn helaas, maar had me het pakket besteld. Lintje komt ook uit een goodiebag (weet ff niet het merk sorry...). Het afdrukje is ingekleurd met copic markers. Gehaakte bloem heeft mijn moeder gemaakt. En de losse hartjes komen van een hartjesponsje.

Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en natuurlijk van mijn 1e bijdrage aan het designteam van Annette (hier beneden).

Liefs,

Eerste bijdrage voor DT Annette's Creafarm

Goede avond allemaal,

vanaf vandaag is het nieuwe DT blog van Annette's Creafarm te bewonderen! Alle creaties van het DT zijn hier te bewonderen. Jullie moeten echt een kijkje gaan nemen, Annette heeft enorm haar best gedaan!

Mijn eerste bijdrage voor het DT is ook een feit:Heb een witte basiskaart genomen (13x13 cm) en hierop een stuk cardstock van 12x12 cm geplakt. Als designpapier, heb ik gekozen voor Basic Grey "June Bug". De stempel is van Nellie Snellen "Koetie" en heb ik ingekleurd met copic markers. Uitgesneden is het afdrukje met Spellbinders. Heb ook mijn Martha Stewart pons "Doily Lace" gebruikt.

Het designpapier van Basic Grey "June Bug", de Nellie Snellen stempel "Koetie", copic markers, Spellbinders en Martha Stewart pons "Doily Lace" zijn te verkrijgen bij Annette's Creafarm.

Liefs,