zaterdag 1 mei 2010

Babygeschenk

Hallo!

vandaag ben ik lekker wezen shoppen. Heerlijk 2 weken vrij :D. We zijn naar Venlo geweest en daar zat een hobbyzaak, dus daar moest ik even naar binnen :).
Heb me hele mooie stempels van Tattered Angels gekocht en de bijbehorende sheets voor de Glimmer Mist.
Verder nog een Martha Steward pons en een Bo Bunny chipboard boekje en Bo Bunny journalstamps. Kan ik weer goed gebruiken voor mijn vakantieboek, dat ik ga maken.

Straks gaan we naar het zoontje van vrienden kijken. Het manneke is al 4 maanden oud, maar aangezien ze wat verder weg wonen is het zo moeilijk om langs te gaan. Heb dus een leuk geschenk gemaakt met luiers. Het patroon staat in de nieuwe Cards Only. Heb wel ff moeten puzzlen, maar het is gelukt.

Heb ik gelijk wat kunnen oefenen voor mijn nieuwe neefje of nichtje dat binnenkort geboren gaat worden. Mijn schoonzus was afgelopen woensdag uitgeteld, maar de kleine vindt het nog te leuk in de buik van mama :).
Hopelijk komt het kleintje wel, voordat we op vakantie gaan en dat is al volgende week!

Nou, ik ga nog ff door met fröbelen en ik ben benieuwd naar jullie reacties :)

Liefs,

maandag 26 april 2010

Wiper Card

Hallo!

Ben weer terug uit Berlijn, was heel leuk, maar wel vermoeiend en heb er een koortslip aan overgehouden. Dat krijg je met te weinig slaap, en een mindere weerstand. Maar goed, vandaag nog een dagje vrij. Morgen en woensdag nog werken en dan heb ik meivakantie :D!!!

Ik was vandaag op youtube aan het kijken naar leuke projectjes en kwam op het kanaal van Splitcoaststampers dit filmpje tegen:En ik heb ook een kaart hiermee gemaakt:
Het is mijn eerste beginsel, maar ben er tevreden mee.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden ;)

Liefs,