donderdag 16 juli 2009

Cupcake girl - Double Dutch # 22

Zo daar ben ik dan met mijn 2e kaart voor vandaag. Deze keer heb ik de kaart gemaakt voor Double Dutch met deze week een sketch. Vind m aardig erop lijken.
Heb gekozen voor een heel lief meisje ik meende van CC designs... Ik heb haar ingekleurd met mijn copics en het papier is van DCWV "the sweet glitter stack". Ik vond de cupcakejes namelijk zo leuk!Copics die ik gebruik heb:
Haar: E37 en E35
Huid: E11, E21, E00
Jasje, gedeelte paraplu en mutsje: R22 en R20
Mutsje, laarsjes, paraplu: BG23
Hartjes: R37

Groetjes

Surfdude Edwin - Roses on paper #16

Hallo!

vandaag weer eens tussendoor een kaartje zitten maken. Ik had namelijk gisteren de afdrukjes van Nicole binnen en gelijk maar eens aan de slag ermee :)
Vond Edwin wel een echte stoere surfknul, dat ik gelijk een zomerkaartje ervan gemaakt heb. Ik heb er niet zo heel veel embellishments opgeplakt/gemaakt, zodat het voor een jongen ook een leuke kaart is.
Heb voor de achtergrond mijn pas aangeschafte papier van Basic Grey gebruikt "Cupcake". Heb trouwens ook de bijpassende rub-ons gekocht, echter niet op de kaart verwerkt.
Verder ook mijn nieuwste shapeabilitie van Spellbinders: "Fleur de Lis" en dat geeft net iets extra's aan de kaart vind ik zelf.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Deze kaart doet trouwens mee aan de challenge van Roses on paper.

Hi there!

I've made a new card for the challenge of Roses on Paper.
This week you had to make a card that says: "Summertime".

Well, here's my card! I've coloured Surfdude Edwin with my copics and I've used paper of Basic Grey (cupcake). And my new shapeabilitie as a background sentiment!Copics:
Hair: Y38,YR23,Y08
Skin: E11,E21,E00
Wetsuit: BG05,BG01,B00,BG23,Y38
Surfboard: G94,G14,G17,BG23

Hugs

dinsdag 14 juli 2009

Weer een aantal kaarten van mij

Goede dag! Het is echt heerlijk weer vandaag, dus ik ben op de fiets naar de stad geweest. Ik had namelijk afgelopen zondag een braderie waar ik met mijn kaarten heb gestaan. Heb er 60 (!) verkocht en van een deel van het geld heb ik me nieuwe papiertjes gekocht en een vierkantpons (ponst een vierkantje uit). Verder nog wat nieuwe kleren, maar dat is minder interessant hihi.

Hier de kaarten die ik vandaag en zondag heb gemaakt:xxx