zaterdag 21 november 2009

3 kaartjes

Hallo allemaal,

vandaag 3 kaartjes gemaakt. Eentje heb ik gemaakt met de nieuwe stempel die ik van Nicole heb gekregen uit haar candy! Ik vind het een kei leuke stempel en ben blij dat ik hem gewonnen heb. De andere spullen zijn ook keigaaf! Dank je wel nogmaals Nicole!

Verder een geboorte/babykaart gemaakt. Op mijn werk zijn heel wat dames zwanger, waaronder uit mijn vakgroep 2! √Čentje weet al, dat ze een jongen krijgt, dus dit kaartje is voor haar :)

En een kerstkaartje (kan niet missen!).

Gisteren nog naar mijn moeder geweest en ze mag (als alles goed gaat, maar daar gaan we wel vanuit!)maandag gelukkig naar huis! Had gisteren haar de candy laten zien die ik gewonnen had en het eerste wat ze zei: "Kunnen we samen mooie creaties mee maken!"
Ben zo blij dat het goed gaat met haar!

Ben zelf alleen een beetje ziekjes, al gaat het gelukkig wel al wat beter, heb alleen een opgezette keel en oorpijn nog, maar verder gaat het al beter...

Bedankt voor het kijken en tot snel weer!

Liefs,

woensdag 18 november 2009

Basic Grey Challenges # 8 --> Glitz and Bling

Hello, here's my entry for this weeks challenge at Basic Grey: Glitz and Bling.The paper is from Basic Grey of course: "Eskimo Kisses".
I've stickled the "B" in "Be merry" for the Bling :).
I've coloured this little girl (CC designs) with my copic markers.

Hope you like it!
Hugs,

2 nieuwe kerstkaartjes

Goede morgen allemaal,

voordat ik naar mijn werk moet, nog snel even 2 kaartjes. √Čentje is voor de Basic Grey challenge, dus die laat ik even in een apart berichtje zien. Ik had de kaartjes maandag al af, maar ja toen had ik ff geen zin om iets te plaatsen.Ik heb voor de andere kaart hetzelfde afdrukje gebruikt, maar de kaartjes zijn totaal anders. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Papier is van My Mind's Eye en de stempel, weet ik even niet meer, moet ik straks ff nakijken.
Het afdrukje is ingekleurd met Copic markers.

Bedankt voor het kijken,
Liefs!

dinsdag 17 november 2009

Minder goed nieuws...

Het gaat wat minder goed met mijn moeder, ik had laatst een kaartje voor haar geshowd, omdat ze ziek was.
Nou dat is dus helemaal niet zo best met haar, ze ligt nu namelijk sinds gisteren in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Verder heeft ze hoge koorts en misschien ook de mexicaanse griep erbij. Dat laatste daar zijn we nog van op de uitslag aan het wachten, dat zou vanmiddag bekend gemaakt worden. Als dat zo is, is ze nog niet snel thuis :(. We moesten gisteren in ieder geval met mondkap en handschoenen enzo naar binnen, anders mochten we niet bij haar.
Had gisteren echt een baaldag, toen ik het hoorde... Had namelijk nog kaartjes willen plaatsen, maar had echt de puf niet meer.
Ik ga zometeen nog even naar haar toe, hoop dat het al wat beter gaat...

Update 20.22 uur:
Ik kom net terug en ze heeft gelukkig geen mexicaanse griep! Wel nog koorts, maar ze ligt nu op een "gewone" afdeling. Zolang de koorts er nog is, mag ze niet naar huis, dus maar snel hopen dat die weggaat. Verder was ze de hele tijd gewoon wakker, terwijl ze de laatste dagen alleen maar sliep. Dus dat is iig. weer wat beter :)
Hartelijk bedankt voor jullie lieve berichtjes! Dat geeft me echt kracht, want ik ben nu zelf ook bekaf, heb amper geslapen de laatste dagen... Dank jullie wel!!!


Liefs,

zondag 15 november 2009

Joepie!!!

Ik dacht vanmorgen, laat ik even mijn berichtjes checken hier op mijn blog. Kom ik bij mijn eigen kaart een aantal felicitaties tegen over het winnen van de blogcandy van Nicole! Ik denk: "Nee, het is niet waar?????" En ja ik kijk op haar blog (daar MOET je trouwens eens kijken, want ze maakt geweldige dingen!) en ik zie mijn kaartje daar staan en mijn naam.

Ik ben echt in een jubelstemming! Je denkt altijd: och het overkomt je toch niet. Maar wow ik ben echt blij!Nicole, heel erg bedankt lieverd en ik wil je bij deze ook een geweldige verjaardag wensen!! Heel veel jaartjes nog!!!

Aan iedereen die me gefeliciteerd heeft, heel erg bedankt!

Liefs,