donderdag 2 juli 2009

Had ik al een tijdje geleden maakt...

... voor een wedstrijd voor de Cards Only. Helaas heeft mijn kaartje niet gewonnen, maar vind ik het toch leuk om hem jullie te showen.

Vandaag trouwens Cards Only # 8 binnen gekregen met de post en ben er echt weer blij mee, zulke leuke dingen staan erin!
groetjes

woensdag 1 juli 2009

Copic Creations’ Challenge # 7

Hello there! This weeks challenge @ Copic Creations is: Brunette Hair.

Here is my card:I've coloured my image with the copic markers:
Hair: E57, E37, E35
Skin: E11, E53, E21
Dress: R59, R46, R37
Sweater and socks: Y08, Y06, Y02

Hope you like it!

Hugs

Hugs and Kisses

Goede morgen, heb de 1e 3 uurtjes vrij, dus ik heb nog ff tijd om iets te knutselen.

Gisteren had ik er absoluut geen zin in met dat warme weer (het is ook nooit goed haha). Nu het nog niet zo heeeel warm is (temp. geeft 22 graden aan en het is pas half 9!!!).
Vandaag een lief kaartje met dit lieve meisje. Heb haar gekregen van een vriendinnetje van mij, die digitale stempels had gekocht via All that scraps. Is wel handig als je af en toe eens iets kunt uitwisselen.

Hier is de kaart. Ingekleurd met mijn copic markers.Nou dat was het weer.

xxxjes

zondag 28 juni 2009

Sketch Saturday # 57

Goede dag allemaal!

Vandaag weer een kaartje van mij. Was niet echt in de stemming eigenlijk, maar anders doe ik ook niks anders als piekeren. Het zit namelijk zo: mijn cavia Pebbles heeft weer last gehad van zijn kiezen (haakjes) en ze is sinds vorig weekend al niet echt vrolijk meer. We zijn maandag naar de DA geweest met haar en dinsdag is ze onder narcose behandeld. De behandeling was goed verlopen, alleen Pebbles wilde niet meer zelfstandig eten. Dus moesten we met dwangvoeren beginnen (iedere 2 uur). Na een heleboel slapeloze nachten, autoritten naar de DA, dwangvoedingen en humeurige minuten, begint ze nu langzaamaan weer zelf iets te eten al is het wel erg minimaal. Er is dus een lichtpuntje aan het einde van de tunnel. Morgen moeten we nog ff een plasje gaan afleveren, omdat ze vrijdag bloed plaste. Nu is dat gelukkig weer over! Maar toch maar ff voor de zekerheid kijken of ze geen blaasontsteking heeft...
Verder ook nog een röntgenfoto laten maken, maar daar kwam niks geks naar voren.

Duimen jullie ook mee dat ze snel mag opknappen?

Goed, nu verder met mijn kaart voor Sketch Saturday. Leuke sketch deze week:En dit is mijn kaart:Heb eindelijk eraan gedacht de kleuren bij de kaart te zetten van de Copics die ik gebruikt heb. Heb trouwens weer 20 nieuwe kleuren erbij. Heb ze gekocht bij Annette, neem maar eens een kijkje in haar webwinkel: Annette's Creafarm.

Bedankt voor het kijken!

Liefs