zaterdag 13 juni 2009

En nog een Dustin Pike digistamp

Wat vind ik ze toch leuk, die lieve draakjes. Maar er zijn ook hele leuke andere freebies op deze blog! Neem een kijkje zou ik zeggen. En ze zijn goed in te kleuren met copics.

Heb me trouwens vandaag weer getrakteerd op 2 copic markers die ik graag wilde hebben (alsof ik er nog niet genoeg in mijn bezit heb haha).

Hier is de kaart:Groetjes

Sketch Saturday # 55

Sketch:My card:
The digistamp you can get free at Dustin Pike!

Hugs

zondag 7 juni 2009

Doosje nummer 2

Pff wat een karwei die doosjes. Ik ben aan het volgende exemplaar zeker 2 uur bezig geweest en het is nog niet naar mijn zin weeeh... Het doosje komt uit hetzelfde boekje als het vorige doosje, alleen is deze toch wel IETS ingewikkelder en aangezien ik nogal ongeduldig ben (jaja slechte eigenschap nummer 1)gaat het dan mis.
Ik heb het doosje echt vervloekt (slechte eigenschap nummer 2) en heb er een aantal dingen aan weggelaten. Het is dus nog niet naar mijn zin, maar ja hij kan er mee door... Is ook de 1e keer dat ik 'm gemaakt heb.

Hier is ie dan:

Nou dit was m weer. Ik lees wel wat jullie ervan vinden ;)

Knuffel

Penny Black Challenge # 52

Hello again,

today I've made a box for the Penny Black Challenge. This weeks theme is:

Blooming Gorgeous

The patern I've used is from a Dutch book called: Hobbydols. A Dutch cardmaker (Ellis Hendriks) has written this book and I'm very pleased she made this book :)

Here is my entry for this week:


Recipe:
Paper: White cardstock, DCWV
Ribbon: Jillibean Soup
Stamp: Penny Black
Flowers: Prima Flowers
Brads and spacers

Hope you like this box much as I do :)

Hugs and thanks for stoppin' by!
xxx