dinsdag 24 augustus 2010

Winnaar van mijn candy

Goede morgen nog!Ik wil de winnaar van mijn candy bekend maken, maar wil jullie eerst allemaal bedanken voor het meedoen en het steeds terugkomen naar mijn blog! Ik heb inmiddels alweer 107 blogvolgers en ben er ontzettend blij mee! Ook heb ik al meer dan 20.000 bezoekers gehad, wat ik een hele eer vind! Nou, dat wilde ik ff kwijt...

Dan nu naar de winnaar; ik heb dit d.m.v. Random.org bepaald:Hartelijk gefeliciteerd Linda met het winnen van mijn candy! Als je me even je adres wilt mailen naar cherylrichter84@yahoo.com, dan maak ik het z.s.m. in orde voor je!
Mocht er morgenavond (25e) voor 20.00 uur nog niet gereageerd zijn, kies ik een andere winnaar.

Allemaal bedankt voor het meedoen! En tot een volgende candy!

Liefs,

maandag 23 augustus 2010

Candy!!

Hoi hoi!

Ik vind het weer tijd voor een candy! Het is al een tijdje geleden dat ik er eentje gedaan heb. Ik vind het namelijk erg leuk, dat er zoveel mensen de tijd nemen om bij mij te komen kijken en ik heb inmiddels alweer 75 volgers :)Daarom wil ik iets terug doen! Een leuke, kleine candy voor mijn volgers!
Wat er inzit? Daar maak ik zo snel mogelijk een foto van. In ieder geval papier, stempels, bloemetjes, afdrukjes... Tja, van alles wat. Je zult het snel genoeg ontdekken!

Wat moet je ervoor doen?
1. Wordt volger als je dit nog niet bent;
2. Vul je naam en blogURL in bij Mr. Linky hier beneden.

Het is niet verplicht, maar ik zou het leuk vinden als je mijn candy ook nog op je blog zou vermelden.

Let op: alleen Mr. Linky entrees doen mee aan de candy! Een reactie is dus niet genoeg! En voor iedereen geldt maar 1 invulling! Dus meerdere keren invullen heeft geen zin... Ik wil wel iedereen een eerlijke kans geven ;)

En als laatste: de candy loopt af op maandag 23 augustus.

Ik hoop dat er veel mensen meedoen!

Liefs,
CANDY IS GESLOTEN!!

Vandaag loopt mijn candy af

Hoi allemaal!

Met nog maar een paar uur te gaan, kom ik vandaag pas met een foto (schandalig eigenlijk). Ik was nog een week op vakantie, we hebben het uiteindelijk op het laatst besloten, toch nog te gaan en ik meld zoiets liever niet op internet, je weet maar nooit wie allemaal meeleest, toch?

Ok, mijn candy, ik heb niet alles op de foto gezet, maar zal het wel benoemen ;) Morgen maak ik de winnaar/winnares bekend.Wat zit er in:

3 paperpads
1 stempelset
1 pakje brads (vlinders, libelles, bloemen)
1 zakje brads (blauw)
1 zakje gehaakte bloemetjes
2 zakjes vilt/hout figuurtjes (kippen, konijnen)
1 zakje vilten figuurtjes (mix. leuk op een lay-out)
een aantal stempelafdrukjes van mijn eigen stempels
lint

Nou, wil je nog meedoen? Het mag, maar dan wel tot vanavond nog, alleen de 23e!

Liefs,