vrijdag 30 juli 2010

Lekker wezen shoppen

Hoi hoi!

Gisteren ben ik fijn met Loek naar Eindhoven geweest om te shoppen en daarnaast om mijn broertje op te zoeken. Hij woont er al een tijdje, maar had niet eerder de tijd gehad er langs te gaan. Ik moest nog nieuwe mesjes hebben voor mijn Fiskars snijmachine. En terwijl ik de mesjes zocht, viel mijn oog natuurlijk ook op iets anders. Ik had het nog niet eerder gezien, maar het heet Glimmer Glam van Tattered Angels. Hier zien jullie een filmpje van wat ik bedoel:Dus ik heb me een mooie kleur meegenomen: Tide Pool. Ik wil het uitproberen of het ook iets is. Verder had ik bij Stempels & zo het boek van Tim Holtz "A Compendium of Curiosities" besteld en aangezien ik toch in Eindhoven was, mocht ik het bij Miranda thuis gaan ophalen. Ik werd gelijk uitgenodigd iets te drinken, echt heel aardig van haar :)
Ik ben echt blij met het boek, hierin staan verschillende technieken en die wil ik allemaal gaan uitproberen :) als het lukt hihi.

Verder wat minder nieuws. Ik ging woensdag naar het toilet en ik had bloed bij mijn urine. Als ik ergens niet tegen kan is het wel bloed, dus ik belde meteen mijn huisarts op, maar aangezien het tegen 6en was, was die dus niet meer bereikbaar. Dus dan maar de huisartsenpost, want gezien de pijn die ik erbij had, zou het echt geen pretje zijn, een dag langer te moeten wachten. Ik mocht gelijk langskomen met een urinemonster. Dus op naar de huisartsenpost. Mijn vermoeden werd bevestigd, ik had blaasontsteking. Nog niet eerder gehad, maar man kan dat pijn doen zeg... Ik kon niet eens meer rechtop staan. Verder zat ik in het begin om de 5 minuten wel weer op het toilet omdat ik dacht dat ik moest plassen... Ik heb antibiotica meegekregen voor 5 dagen en moet volgende week nog bij mijn eigen arts langs om weer een urinemonster te laten testen. Ik moet zeggen gisteren ging het al een stuk beter, heb geen bloed meer bij mijn urine en ook minder pijn bij het plassen. Nadeel is, dat de bijwerking van deze antibioticakuur zou kunnen zijn, dat je buikpijn zou kunnen krijgen en misselijk zou kunnen zijn. Nou leuk, dat heb ik dus ook. Ben dus na het innemen van de pillen, nogal misselijk, dat na verloop van tijd weer wegtrekt. Maar goed, ik moet die pillen 4 keer per dag innemen, dus dan ben ik wel vaker misselijk.

Toch weerhoudt het me niet leuke dingen te gaan doen, want stilzitten is voor mij moeilijk. Gisteren hebben we dus lekker geshopt en vandaag ga ik een workshop geven bij Marjaco-hobby in Montfort. Ben zeer benieuwd hoe het zal gaan, is mijn eerste workshop en het is een inloopmiddag, dus misschien komen we wel wat mensen, misschien ook niet... Laten we hopen van wel.

En dan nog een kaartje, dat ik voor Joyce heb gemaakt voor haar candy. Ze heeft het kaartje inmiddels gekregen, dus dan kan ik 'm laten zien:De bloem heb ik zelf gemaakt en hierover heb ik een filmpje gemaakt (let niet op mijn accent, ik vind me zelf vreselijk op tape...):Nou dat was me het berichtje wel haha, normaal schrijf ik niet zo lang ;)
Laat me weten wat jullie ervan vinden!

Liefs,

7 opmerkingen:

celia zei

Hey Cheryl!Niets mis met je stem hoor!Klinkt goed zo!!!Je filmpje is heel duidelijk,en miss waag ik me er eens aan!
Ik kijk uit naar je werkjes met de "glimmer glam"...doe je best,hihi.
Liefs,Celia.

Lia zei

Heel veel beterschap, ik weet wat het is.......

Veel plezier vanmiddag met je workshop, ik vond het ook altijd erg leuk om te doen.Is er de laatste jaren niet meer van gekomen sinds ik niet meer bij Pipoos werk.

je filmpjes ga ik vanmiddag bekijken daar ik nu op mijn werk "illegaal" op blogspot zit te kijken.

groetjes!!!!!

Petra zei

ik vind je accent zo super lief....heb je filpmje drie keer gekeken haha alleen om je grappige accent, van mij mag je meer fimpjes maken hoor..super..Dikke kusknuf Peet

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Cheryl,Zo lief dit afdrukje,mooi ingekleurd.
prachtig papier.
Beterschap met je blaas meis,ohhh dat doet zo zeer,dat weet ik zelf heel goed/

Liefs Riet.

Krista zei

Wat een leuk kaartje heb je gemaakt Cheryl!! Sterkte met je blaasontsteking, pas maar op want als het niet goed weg gaat dan ben je verder van huis, goed drinken hoor ;) en beterschap!!

Groetjes Krista

Milnie zei

wat een super leuk kaartje en filmpje Cheryl! ik wens je veel beterschap met de blaasontsteking want die zijn inderdaad echt strontvervelend en pijnlijk!

Ageeth Holster zei

Hoi ik heb net je leuke en leerzame film gezien. Complimenten hoor en ik ga het zeker uit proberen deze bloem te maken.
Groeten van Ageeth