zondag 25 juli 2010

Basic Grey "Oliver"

Hallo allemaal!

Ik heb gisteren en vandaag kaartjes zitten maken met het paperpad van Basic Grey "Oliver". Wat een mooie lijn is dat. Ook echt wat voor jongenskaarten. Nou is al het papier van Basic Grey om door een ringetje te halen, want mensen die me regelmatig volgen, weten dat het mijn lievelingslijn is. De meidenvariant moet ik beslist ook nog eens kopen, maar ik wacht ff lekker tot de beurs in augustus.

Heb 2 verschillende kaarten gemaakt met dus dezelfde papierlijn van Basic Grey en toch zijn het 2 totaal verschillende kaarten geworden:
Had het papier al een tijdje liggen, totdat ik zulke mooie afdrukjes van Mariska kreeg (thanks lieverd!!) en het jongetje past echt goed bij het papier :)

Heb allebei de afdrukje ingekleurd met copics. Leuk detail bij het meisje: de sterretjes in haar haren! Kon ik eindelijk de zwarte pareltjes eens gebruiken, ze leken namelijk nergens bij te passen. De filmstrip op de meidenkaart is van Tim Holtz en heb ik met alcoholinkt (Pitch Black en Cranberry) bewerkt.

Verder kreeg ik gisteren een pakket van Annette's Creafarm binnen met zulk mooi papier! Ik dacht dat het Tilda papier was! Verder ook mooie lintjes en brads. Ik heb al een kaartje klaar, maar die laat ik pas zien als ie bij Annette op de website staat. Bedankt Annette voor het mooie pakket!

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! En een fijne zondag nog!

Liefs,

4 opmerkingen:

Jolara zei

wat een plaatjes ! GR Joyce

mariska zei

Heeej meid

Wat een gave kaartjes heb je er van gemaakt!
En wat balen dat de envelope zo beschadigt is aan gekomen.
Jeetje...das wel een domper...
Maar goed dat alles er nog in zat!

Liefs mariska

Anoniem zei

2 heel mooie kaarten en ja het papier van basic grey vindt ikzelf ook een heel mooie lijn!!

groetjes Rebecca

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Cheryl,leuke stempels,mooi papier.

Liefs Riet.