dinsdag 20 juli 2010

Every girl is a Queen...

Vandaag weer eens een post van mij en goh wat is het warm buiten... Ik verblijf dan liever binnen.
Wel nog een update van mijn rupsen... Ik kan ze niet meer vinden help! Ik heb me rot gezocht, wss zijn ze al een pop geworden? Gisteren vond ik er nog 3 maar vandaag: nada, niks... Misschien vanaaf als ik mijn boontjes weer ga plukken voor het avondeten.

Maar goed, over naar de reden van deze post, ik heb eens een tag gemaakt. Had er nog een aantal in mijn tattered Angels doosje zitten, dus aan de slag dan maar. Ik vind 'm best gelukt en ik kan weer eens mijn Tim Holtz spullen gebruiken.Heb de achtergrond met distress inkt (kleuren: Spiced Marmelade, Fired Brick, Vintage Photo, Stormy Sky) gemaakt en 2 kleine Masks van Tim Holtz. Verder heb ik de filmstrip ook van Tim Holtz gebruikt. Erg leuk spul. Het grote stuk kant komt van een webwinkel en heb ik aan de tag vast geniet. Met de MS pons heb ik 2 takjes uitgeponst en met Forest moss groen gemaakt. De bloemen zijn van E-line en heb ik met Vintage Photo en Spiced Marmelade geinkt. Met Glimmer Mist (Pearl) heb ik nog een glitter effect gecreëerd. In het midden van de bloem heb ik een bloemenkern geplakt. Het groene lint was crème maar heb ik met Forest Moss geinkt en ook met de Pearl mist bespoten.
De sterpin heb ik met Alcohol inkt "Hazelnut" bruin gemaakt en met Stickels "Platinum" glitterig (bestaat dat woord???) gemaakt. De gesp heb ik ook met Alcohol inkt bewerkt (Hazelnut) en de letter "Q" komt uit een pakje van de boekenvoordeel en gezien het kroontje, vond ik het wel op de tag passen. Verder nog wat lintjes en kant door het gaatje van de tag en klaar is de tag :)

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Is weer eens wat anders hè?

Liefs,

9 opmerkingen:

mariska zei

Wauw meid
Hij is erruuug mooi.
Gaaf hoe jij die labels maakt zeg!

Enne..je hebt morgen post hoor ;)

Liefs mariska

Cheryl Richter zei

Thanks Maris :)

Ow kan niet wachten :) LOL

xxx Cheryl

Marley zei

erg mooi gemaakt! liefs Marley

celia zei

Wat knap...dit is echt kunstwerk!!!
Liefs,Celia.

Jolara zei

wat een plaatje, prachtig ! GR Joyce

Riet zei

Wowww Cheryl.
Dit heb je schitterend gemaakt.
Prachtige kleur en details.

Liefs Riet.

Cheryl Richter zei

Dank jullie wel allemaal :)

Anneke zei

Wauw Cheryl!
Wat een prachtig tag!!
Liefs Anneke

Anoniem zei

prachtig gedaan Cheryl!!

groetjes Rebecca