zondag 20 juni 2010

Distress girls

Hoi!

Heb nog heerlijk 2 kaarten gemaakt met distress inkt. Ik vind de techniek echt leuk, alleen vind ik het nog moeilijk om schaduwen aan te brengen. Mijn ouders geven me complimentjes, dat ze de schaduw toch wel zien, maar ik vind het lastig te beoordelen. Ik kijk veel op youtube om te oefenen en tja er belanden ook wel eens afdrukjes in de prullenbak. Maar goed, hier mijn distress girls voor vanavond:
Heb gekozen voor 2 Tilda meisjes :) Ik vind het schatjes! De zittende Tilda is al een oudje aan het worden, maar nog altijd leuk. Het leukste aan distressen vind ik de haren, helaas hebben de wat "oudere" Tilda's wat te weinig haar om in te kleuren. Die van nu hebben een weelderige haardos.
Ben zoals jullie weten weg van Basic Grey papier en heb voor beide kaarten dan ook gekozen voor Basic Grey: Capella. Het groene cardstock komt bij Annette vandaan.

Neem trouwens een kijkje op het DT blog van Annette's Creafarm! Er is nu een WK-uitdaging, waarmee je een leuke prijs kunt winnen!
Ik heb mijn uitdaginsvoorbeeld net opgestuurd, dus die kan ik nog niet laten zien, maar ik vond het heel leuk om te doen :)

Liefs,

6 opmerkingen:

mariska zei

Heeej Cheryl

Het is zeker wel te zien hoor!
En ze zijn erg leuk!!
Mooi gemaakt!

Liefs mariska

elly zei

wouwwwwwwwwwwwwwwwww
wat een GAAF kaartje heb je gemaakt
schitterend hoor
groetjes elly

Jeanet zei

Ik vind ze allebei prachtig!!!
En dat BG papier, heb ik ook zaterdag gekocht, wat mooi is dat zeg.

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Cheryl,zo lieve stempel,mooi ingekleurd zeg.

Liefs Riet.xx

hildedewilde zei

hoi cheryl, ik vind ze echt super!!
gr. hilde

Anoniem zei

2 supper mooie kaarten Cheryl en het inkleuren is knap gedaan!!

veel liefs Rebecca