maandag 22 maart 2010

Fijne dag vandaag :)

Heerlijk dat lentegevoel he? Ik keek vanmorgen naar buiten toen het nog een beetje mistig was, en dacht "Als dat maar goed komt!".
Ik had gisteren namelijk zo'n drukke dag, dat ik besloten had voor mezelf een dagje te nemen vandaag. Geen werk, nee gewoon allerlei dingen doen die ik leuk vind! Moet toch ook eens kunnen, vooral op je vrije dag. Dus vanmorgen heerlijk een aantal kilometer geskate sinds lange tijd. Daar knap je echt van op. En heb weer een heel stel kaarten gemaakt en vanavond gaan we nog lekker uit eten, omdat we gisteren alweer 9 jaar en 11 maanden bij elkaar waren, dus volgende maand een mijlpaal :D.

Maar goed, even over de kaarten:
De afdrukjes heb ik van Martine! Bedankt he? Ik ben er heel blij mee! Ze zijn alle 4 ingekleurd met Copic markers.


Ik heb het afdrukje uitgestanst met de "Labels seven" en erachter heb ik uit Basic Grey papier een "Labels three" uitgestanst. Het roze papier komt ook van Basic Grey (allebei uit het set: "Eva") en heb wit cardstock erachter geplakt. Ik heb mijn Martha Stewart pons gebruikt voor de randjes. De gehaakte bloem heeft mijn mams gemaakt en het roosje komt van Pipoos. De tekststempel komt weer uit een set.


Wat een lief afdrukje he? Ook dit afdrukje is uitgestanst met de "Labels seven" en ook de paarse achtergrond. Het lichtroze papier komt uit het set "Euphoria" van Basic Grey. Daarachter zit weer wit cardstock. Gehaakte bloem komt weer van mams vandaan :) Roosje van Paper and Pictures. Het lint kwam geloof ik van Kruidvat.


Ik had het meisje eerst uitgestanst met nestabilities, maar toen ik wilde embossen, toen ging het mis en heb ik haar maar uitgeknipt. Het papier komt (hoe kan het ook anders :P) wederom van Basic Grey "Eva" en de gehaakte bloemen van mams.


Moeilijk afdrukje dit, maar vind haar zo leuk! Ik wist ff niet wat ik met de jurk moest. Tegenwoordig zijn ze allemaal maar zo wit he? Dus laat ik er maar een blauwe van maken. Misschien iets te blauw, maar wel mooi vind ikzelf. Rode papier komt van Basic Grey (Duh...) "Boxer" en het witte cardstock heb ik met de "Scalloped heart" pons van MS bewerkt.

Ben benieuwd naar jullie meningen :)Alles mag ;)

Liefs,

8 opmerkingen:

mariska zei

Heej Cheryl!!

En wat werd het een mooie dag!!
Tenminste, ik weet niet hoe het bij jullie is maar hier is het heerlijk!! De lente hangt in de lucht (tijd voor mn hooikoorts tabletten hahah)
Maarre..wat heb je een leuke kaartjes gemaakt zeg!!
Echt super!!

Liefs mariska

Cheryl Richter zei

Dank je wel Mariska :) Hier is het ook heel lekker geworden en hoop dat het voorlopig ook zo blijft :)

xxx Cheryl

Krista zei

Wat een prachtige kaartjes Cheryl!!

Anoniem zei

he Cheryl wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt,ik ben ook blij dat het zonnetje terug schijnt en wens je nog veel plezier vandaag!!

groetjes Rebecca

chantal zei

ja daar knap je vanop hé. Hopelijk blijft het verder zo een mooi weer. Je hebt echt niet stil gezeten hé. Mooie kaarten heb je gemaakt.
liefs Chantal
ps hopelijk heb je lekker gegeten!

Anneke zei

Jij hebt niet stilgezeten Cheryl!
Je kaartjes zijn één voor één prachtig ;)
En het was vandaag echt een fleurige dag!
Groetjes Anneke

Cheryl Richter zei

Dank jullie wel allemaal dames! Ja het werd gelukkig een heerlijke dag :) Vandaag en morgen ook, maar helaas dat ik vandaag toch wel moet werken en morgen ook... Och ja, ga ik eenmaal thuis van het zonnetje genieten :D.

Knuf Cheryl

Marley zei

Wauw wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt!! Super.. xx Marley