zondag 29 november 2009

Magnolia-Event 28-11

Hallo allemaal!

Gisteren ben ik naar het Magnolia-Event geweest en het was echt heel leuk.
1. Heb allereerst een workshop gevolgd over het maken van een receptenbewaardoosje. Ik had alleen iets te weinig tijd om het af te maken, dus ben ik gisteravond nog verder gegaan met de afdrukjes in te kleuren en de doosjes in elkaar te zetten. Hier het resultaat:
Eigenlijk moest je met Derwent potloden werken, maar aangezien ik met mijn Memento inkt geinkt had, kon ik ze ook met mijn copics inkleuren. Dat heb ik bij alle afdrukjes van dit werkstukje gedaan.

2. Vervolgens een workshop met ons nieuwe afdrukje gevolgd. Het maken van een memoblokjeshouder. De stempel is echt te cute! Heel leuk voor de kerst, maar ook zonder de vleugeltjes (door ze van het afdrukje te knippen) goed te gebruiken voor allerlei doeleinden. Met Distress inkt ingekleurd.


3. De laatste workshop was het maken van een uitklapkaart. Een lange workshop die ik ook niet afgekregen heb. Heb ik ook thuis afgemaakt. Loek was namelijk mee naar Doorn om te wandelen (ja met dit ranzige weer) in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en anders stond die arme stakker daar eeuwig te wachten hihi. Toen het half 5 was, ben ik dan ook gelijk gestopt (was ook het einde van de dag)
De afdrukjes zijn met Derwent potloden ingekleurd, een techniek waar ik totaal (voor mezelf dan) geen kaas van gegeten heb... Ik kan het niet onder de knie krijgen, heb wel ooit al eens de potloden aangeschaft... Misschien komt het ooit wel eens goed LOL...En er was ook een Make-and-Take in de mooie winkel van Truike Bron.
Het stempelafdrukje is ingekleurd met stardust-gelpennen en met een waterbrush bewerkt. Wist niet eens dat dit kon! Heb namelijk nog gelpennen hier liggen.


Wat mijn inkopen betreft heb ik me aardig ingehouden wat stempels kopen betreft, vind ik dan. Heb maar 1 stempel van Magnolia gekocht, wat Magnolia papier en wat bloemetjes en nog een Martha Stewart pons. Verder nog een Glimmer mist en wat kleine afgeprijsde dingetjes.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden ;)

Knuffel,

6 opmerkingen:

Anneke zei

Wat super mooi allemaal!
Lijkt me geweldig om zo een event mee te maken. Het stempeltje dat je hebt gekregen is dan ook super leuk ;)
Heel schattig, Groetjes Anneke

jacinta's hobbyhoekje zei

dat ziet er allemaal weer heel mooi uit zeg wat zul jij genoten hebben

gr jacinta

Anneke zei

Heel erg leuk allemaal, wat een leuke dag zeg!
De stempel is zeker suuper!.

Groetjes Anneke

Dina zei

ik ben ook weer thuis, maar heb echt geen zin om het klaar te maken , komt nog wel
je buurvrouw

Riet zei

Ohhh wowww,wat leuk zeg dat je daar geweest bent.
Je werkstukken zijn prachtig Cheryl,mooi papier,en leuke stempels.
Super hoor.

Liefs Riet.x

Cheryl Richter zei

Dank jullie wel allemaal!!!

xxx Cheryl