zaterdag 6 juni 2009

Weer een kaartje en handige opbergtip voor Nestabilities

Hoi en een goede avond alweer, wat vliegt de tijd...

Heb weer een nieuwe kaart afgemaakt in de kleuren groen en roze. Op de een of andere manier vind ik die kleuren erg leuk bij elkaar passen. Heb vanmiddag een nieuwe set Nestabilities gekregen van Loek. Erg lief van hem hihi :)

Hier de kaart:Verder heb ik misschien nog een goede opbergtip voor de Nestabilities. Misschien kennen jullie 'm al ;). Ik gebruik magnetisch fotopapier van de HEMA dat ik op maat snij voor in een leeg CD-doosje. Ik haal uit het CD-doosje het binnenste gedeelte, waar je normaal een CD inklikt. Vervolgens plak ik het op maat gesneden magnetische fotopapier met tape in het doosje. En daarna kun je je Nestabilities erin opbergen :) Zo simpel, goedkoop en handig. Ik bewaar vervolgens alle Nestabilities met opbergdoosje in een CD houder op mijn bureau.
Dit werkt trouwens ook goed met unmounted stempels, de CD-doosjes dan he? Niet bij stempels magnetisch fotopapier gaan gebruiken ;)
Nou ik hoop dat jullie er iets aan hebben!

Liefs

3 opmerkingen:

Riet zei

Wowww Cheryl,wat een schitterend kaartje, prachtige stempel, en zeker waar heel mooie kleuren.
En je tip is super meis.

Liefs Riet.xx

Cheryl Richter zei

Dank je wel lieve Riet :)

Knuffel Cheryl

Claudia Rosa zei

liebe Cheryl,
was fuer eine zauberhafte karte! das Nestabilitie shape hab ich noch nicht.. aber jetzt hast du mir den Mund waessrig gemacht lach.
ich hoffe dir geht es gut?

liebe gruesse
claudia