zondag 8 maart 2009

Workshopkaart 2 afgemaakt en nog wat kaarten

Goede morgen allemaal! Ik werd al rond half 8 wakker en kon niet slapen, dus heb ik maar wat kaarten gemaakt. Ook de workshopkaart van gisteren die ik nog niet af had is nu klaar. Heb zelf maar wat verzonnen, ben niet helemaal tevreden over mijn inkleurwerk wat Edwin betreft, heb mijn nieuwe distressinkt gebruikt, maar het papier werkte niet echt mee (was ook geen aquarelpapier zoals we gisteren bij distressinkten gebruikt hebben...).
Verder ben ik over nog een kaart helemaal niet tevreden, maar ja ook "mislukte" kaarten horen bij kaarten maken he ;)? Ik heb namelijk gisteren een kaartenpakket gekocht met alle benodigde materialen die je nodig hebt erbij. Maar toen ik begon aan een paar kaarten, bleken er verschillende materialen niet bij te zitten, waaronder het juiste lint... Dus het ziet er nu niet uit, maar ja... Het moet maar zo...

Hier komen ze:


Tada, de mislukte kaart, ik vind m niet mooi, misschien haal ik m nog wel uit elkaar om er zelf wat van te maken. Het lint ziet iig. TOTAAL NIET uit ;)

Tilda met tulp. Haar jurkje is ingekleurd met distressinkt.

Kaart gemaakt uit een kaartenpakket. Stempeltjes zaten erbij.

Workshopkaart 2: Edwin gemaskerd op de kar met eitjes. De paaseieren op de achtergrond tussen het gras, zijn misschien iets minder goed te zien. Zoals al gezegd ben ik niet helemaal tevreden over hoe ik Edwin heb ingekleurd.

Gemaakt met papier uit een kaartenpakket. De tekststempel zat ook bij het pakket. Mijn ronde pons past er heel goed omheen :)


Ook een niewe aanwinst: Tilda met konijn. Echt een leuke stempel. Ingekleurd met mijn copic markers. Papier is voornamelijk van Basic Grey.
Nummers van de Copic Ciao markers die ik gebruikt heb: Y02/Y08 (hoed en band op jurk en mouwtje / bloemen in mandje) E35/E37/E57 (schoenen, konijn, mandje, haren Tilda) E04 (jurk Tilda) YR04 (narcissenknopjes in mandje) YR02 (bloemen op hoedje)YG23 (bloemblaadjes op hoed en in mandje) R20 (sokjes) E11 (buikje konijn en binnenkant oren konijn) E00 (gezichtje, handjes en beentjes Tilda) C-3 (lijn om Tilda heen, zodat ze wat meer naar voren komt).
Dat was het weer, bedankt voor het kijken en tot snel!
xoxox Cheryl


1 opmerking:

Riet zei

wowww Cheryl,wat een schitterende kaarten.
prachtige stempels heel mooi papier.
bedankt voor je mail,je krijg gauw van me een berichtje terug.

hou je taai meis.
dikke knuf Riet.xx