maandag 14 juli 2008

Dutch Dare - Card Challenge #5

Vandaag eindelijk weer eens toegekomen aan het maken van wat kaartjes. De eerste die ik wil laten zien is voor de Challenge van Dutch Dare - Card Challenges. De opdracht voor deze week:

USE ONE PIECE OF DESINGER PAPER ON YOUR CARD.

Ik heb voor mijn kaart het design papier van Basic Grey (Oh Baby Boy) gebruikt. Basic Grey is 1 van mijn lievelingslijnen. Het stuk design papier is wat slechter te zien, omdat ik het als achtergrond heb gebruikt. Om toch te kunnen bewijzen dat ik designpapier gebruikt heb, heb ik ook een foto van het papier toegevoegd. De andere stukjes papier zijn van de
Action en dat is geloof ik niet onder het mom van design papier, vandaar dat ik dat papier niet meegerekend heb. Ik vond het een leuke challenge om te maken.


Het is misschien wat slechter te zien, maar op het donkerblauwe karton heb ik het designpapier geplakt.

Today, I finally found some time to make cards again. The first card I wanted you to see is a card for the Dutch Dare – Card Challenges. This weeks challenge:

USE ONE PIECE OF DESINGER PAPER ON YOUR CARD.

The design paper I used is Basic Grey (Oh Baby Boy). Basic Grey is one of my favourite design papers. The design paper is not good to see, because I used it as a background paper. I made a picture of the design paper to proof that I’m not cheating LOL. It was a great challenge again!
3 opmerkingen:

Karin,Sandra, Monika zei

Hoi Cheryl,

geweldig kaartje. En deze Tilda is een van mijn zomerfavorieten.
Bedankt voor je deelname aan de Dutch Dare Challenge.

xoxo Karin

Monika/Buzsy zei

Super cute! Love the cute image and the paper. Thanks for playing along!

Alison zei

Such a fab card.