zondag 11 april 2010

Helaas, we liggen eruit...

... bij de challenge van The Greeting Farm zijn we helaas niet verder gekomen. Onze kaart kwam niet door ronde 3 heen, wat ik heel jammer vind aangezien de Krista's kaart echt wel mooi is!!!
Maar goed, we hebben besloten toch leuk mee te blijven doen aan de wedstrijd, maar dan voor de lol. Ik heb de opdracht voor deze week af, je kunt m bewonderen op het challengeblog van The Dutch Farm Girls.

Voor mijn eigen blog heb ik weer een kaart en een leuk doosje om te laten zien.Voor deze vrolijke voorjaarskaart heb ik gebruik gemaakt van de stempel "WS-Dahlia" Naja, heb de stempel zelf niet, maar heb een keer een afdrukje geruild met iemand. Vind het een hele vrolijke stempel :) Ingekleurd met Copic markers en het papier komt van Basic Grey (mijn lievelingslijn!!!). De bloemen heb ik ooit eens bij Pipoos gekocht, de roosjes komen van tja... dat ben ik ook vergeten... Lintje van de Xenos.Ook voor het doosje heb ik een afdrukje van The Greeting Farm gebruikt, maar ik kan de naam niet vinden. Ook weer ingekleurd met Copics. Een gehaakte bloem van mijn mams gebruikt, met hierin een roosje. Het doosje is gemaakt van color'core cardstock en in de binnenkant (sorry geen foto van!) zit een stukje doorzichtig plastic, zodat je er doorheen kunt kijken. Designpapier is van Basic Grey (tja...).

Volgende week zondag ga ik naar een scrapdag met mijn schoonmoeder, daar heb ik een hele waslijst aan foto's voor uit moeten zoeken, allemaal een ander formaat, vandaar dat het zo lang duurde voordat ik weer iets plaatste. Heb ook mijn speciale projectje voor die dag af, maar dat laat ik volgende week zondag (en anders de maandag erop) wel zien ;) Kan namelijk een prijs winnen hiermee :)

Bedankt voor het kijken!
Liefs,

2 opmerkingen:

Anneke zei

Wat spijtig dat jullie eruitliggen,
je kaartje en doosje zijn heel leuk
Groetjes anneke

mariska zei

Aaaah dat is wel heel jammer, dat jullie het niet gered hebben.
Maar even goed is het leuk om mee te blijven doen, toch?

Enne...je kaartje en doosje zijn weer super mooi geworden!!