zondag 28 februari 2010

3 kaarten op zondag

Goede morgen!

Ok, ik moet toegeven, dat ik ze gisteren gemaakt heb, want zo vroeg uit de veren op zondag... Dat lukt zelfs mij niet ;)
Vandaag heb ik ook niet veel tijd, want ik zou nog bij mijn moeder op bezoek gaan, die me gaat leren haken. Ik kwam namelijk in een boekenwinkel een boek tegen over het haken van bloemen. En er zitten zulke mooie bij! Die kun je dan ook weer gebruiken op kaarten :) want ik zag e laatst bij Pipoos liggen en die zijn me aan de dure kant.

Ik heb gisteren op mijn computer eens mijn digistamps doorgebladerd en zag zulke leuke erbij, dat ik 2 kaarten hiermee gemaakt heb. Verder ook een kaart met een stempel van Nellie Snellen.


Voor deze kaart heb ik een digistamp gebruikt, ik weet ff niet meer van wie die is. Ingekleurd met Derwent potloden en zie dat lint wat schattig! Dat heb ik eens gekregen bij de cupcake swap (atc).


Dit varkentje is een stempel van Nellie Snellen. Wat een schatje he? Ook ingekleurd met Derwent potloden en dat belletje he... Zo lief! Van de Hema :) 30 stuks voor €1,50. Daar kun je ze niet voor laten liggen. Alleen het lintje vind ikzelf wat minder, maar ok.


Dit is een Dustin Pike digistamp en o zo'n lieverd! Ik heb m ingekleurd met Derwent en vond het de mooiste kaart die ik gisteren gemaakt had... De tekst heb ik op Word uitgeprint in een apart lettertype (zie die hartjes die erboven zweven!) en gemat op verschillende stukken cardstock. De strik is gelukkig heel goed gelukt, zelfs een platte knoop!

Nou ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden. Zometeen een nieuwe AGLO Sunday Challenge!! Eindelijk weer eens...

Liefs en bedankt voor het kijken!

3 opmerkingen:

elisabeth zei

hoi
wat een leuke kaartjes
en die draak is dat een digi stamp
ook erg leuk
ik ben volger van je blog geworden en wens je een fijen weekend en tot een volgende keer

Cheryl Richter zei

Dank je wel Elisabeth! Ja dat klopt het is een digistamp :)
Wat leuk dat je volger geworden bent!
Dank je :)

Groetjes Cheryl

Lia zei

Hoi Cheryl,

Leuke kaarten heb je weer gemaakt zeg!
Ga je nog naar de knotsgekke kaartendagen in Den Bosch dit jaar?
Ik ga op 11 maart 's middags en op 14 maart ga ik bij een blogvriendin in Belgie naar een workshop van Stampinup.
Ben heel benieuwd wat we gaan maken.
Ze hebben daar wel hele leuke stempels en ponsen hoor. maar je kunt alleen kopen op zo'n workshop of vis een demonstratrice dat is dan wel weer jammer.

Groetjes en tot hoors
knuffel Lia